Πέμπτη, 19 Οκτώβριος, 2017
Home / Basketball / ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 34 vs ΑΕ Σαντορίνης 47

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 34 vs ΑΕ Σαντορίνης 47

Κορυφαίες του Νότιου Ομίλου αναδείχθηκαν και μαθηματικά οι κορασίδες της ΑΕ Σαντορίνης μετά την επιβλητική τους νίκη με τελικό σκορ 34-47 επί της αξιόμαχης ομάδας της Μάρπησσας.

Η ομάδα της Σαντορίνης υπήρξε καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα διευρύνοντας δεκάλεπτε το δεκάλεπτο την διαφορά μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης. Κατάφερε με αυτό τον τρόπο να χτίσει διαφορά ασφαλείας από το ημίχρονο και να διαχειριστεί το σκορ καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 34-47
Δεκάλεπτα:04-07/08-12/12-15/10-13

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Μουρογιάννης Β.) Τσιγώνια Δ.3, Τσιγώνια Χ., Στέλλα Μ.4, Τζιώτη Κ.1, Πλάκα Γ.2, Δαμουλάκη Α.16, Παπαδοπούλου Χ.6, Τσάμπουρα Κ.2, Χαλδαίου Α., Πετροπούλου Α., Τσάμπουρα Ι., Τζανακοπούλου Ζ.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Πεταλωτής Χ.) Χάλαρη Α.6, Τσολακίδου Α., Ρούσσου Μ.5, Γούσια Κ., Τσούπα Π.22(1), Παπαιωάννου Φ.10, Φουστέρη Μ.2, Φραγκιουδάκη Γ.2, Τζούρου Μ., Μάγου Α., Σκαπινάκη Ν., Βαρβαρήγου Α.

Πηγή :

aesantorinis.gr

About sc24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αποτελέσματα Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων 14-15 Οκτωβρίου

Αποτελέσματα Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων 14-15 Οκτωβρίου   Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares