Πέμπτη, 30 Μάρτιος, 2017
Home / Ποδόσφαιρο / Διάφορα Τουρνουά (ποδόσφαιρο) / Ανατρεπτικά τα αποτελέσματα στο τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου της Μήλου

Ανατρεπτικά τα αποτελέσματα στο τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου της Μήλου

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Σάββατο 10-12-2016  ΜΗΛΟΣ – Π. ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΛΟΥ  9-1
Τα γκολ για τη ΜΗΛΟ πέτυχαν  ο ΑΝΤΟΝΙ ΛΑΝΤΙ (4),  ο ΦΛΟΡΙΑΝ (2) και από ένα  ο ΑΧΜΕΤ  ο ΜΕΚΣΙ και  ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ. Για τον Π.ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΛΟΥ ο ΚΟΣΜΑΣ που ήταν από τους ελάχιστους που διακρίθηκαν.
Κυριακη 11-12-2016 ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ- ΙΕΡΑΚΑΣ 2-0.
Οι νεαροί του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο  απέναντι σε μια ομάδα του ανανεωμένου ΙΕΡΑΚΑ παρόλα αυτά το γκολ ήλθε στο 70ο λεπτό από τον Αργύρη Σιδέρι που είχε περάσει αλλαγή στο 65ο λεπτό. Το 2-0 πέτυχε ο Αμαρίλντο Σοσόλι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του ΙΕΡΑΚΑ για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ, άλλωστε ο βασικός στόχος του τουρνουά πέρα απο το να αγωνίζονται όλα τα παιδιά που βρίσκονται στη ΜΗΛΟ είναι να βοηθηθεί ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ στο πρωτάθλημα των Κυκλαδων. Γενικά έγιναν δυο πολύ όμορφα και ήσυχα παιγνίδια με πολύ καλές διαιτησίες.

πηγή Miloslife

About SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Θύελλα Καμαρίου Κ12-Λάβα Εμπορείου Κ12 (Βίντεο)

Θύελλα Καμαρίου-Λάβα Εμπορείου (Βίντεο) Δείτε στιγμές από το παιχνίδι της Θύελλας με αντίπαλο την Λάβα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares