Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος, 2017
Home / Ποδόσφαιρο / Τοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο) / Απολογισμός και δράσεις

Απολογισμός και δράσεις

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους ανθρώπους της ένωσης να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο μας.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε ο συλλογικός απολογισμός για το τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της ΕΠΣ κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τις περαιτέρω δράσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τους ανθρώπους της ένωσης να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο μας. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε ο συλλογικός απολογισμός για το τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της…

User Rating: Be the first one !
0

About sc24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ο Α.Π.Σ Κύθνου τους ευχαριστεί πολύ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Π.Σ Κύθνου,  ο οποίος  ευχαριστεί μέσω της σελίδας του στο facebook  τους ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares