Πέμπτη, 19 Οκτώβριος, 2017
Home / Στίβος / Ο ΑΟ Πάρου ανέβηκε 14 θέσεις στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Ο ΑΟ Πάρου ανέβηκε 14 θέσεις στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Δεύτερη χρονιά παρουσίας του Α.Ο.Πάρου στον στίβο και στην ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ καταφέραμε να ανέβουμε 14 θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη από πέρυσι!
Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Π-Κ, να ανέβουν βαθμολογικά, σε ένα άθλημα που απαιτεί πολλά χρόνια αφοσίωσης για την εξέλιξη ενός αθλητή και να φέρουν τον Α.Ο. Πάρου στην 4η θέση στις Κυκλάδες!

Το τμήμα μας έχει ανοδική πορεία τόσο σε αριθμό νέων αθλητών/τριων αλλά και σιγά σιγά μετά από 2 χρόνια κάποια παιδιά αρχίζουν να εξελίσσονται και να πιάνουν όρια και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα όρια βαθμολόγησης σε αυτά.

Συνεχίζουμε γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει ο στίβος στη νησιωτική χώρα, τόσο από έλλειψη υποδομών (κατάλληλο στάδιο, εξοπλισμός) αλλά και την δυσκολία μετακίνησης για αγώνες στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις, βάζοντας νέους στόχους!
Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, γιατί θεωρούμε ότι ο κλασικός αθλητισμός είναι ένα ευγενές άθλημα που προσφέρει ισορροπημένη ανάπτυξη σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο και τα παιδιά της Πάρου έχουν δικαίωμα σε αυτή τη επιλογή!

%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83

About SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

ΔΗΛΕΙΑ 2017 Πέντε χρυσά, επτά αργυρά και πέντε χάλκινα για τον Α.Ο Μυκόνου

ΔΗΛΕΙΑ 2017   Πέντε χρυσά, επτά αργυρά και πέντε χάλκινα για τον Α.Ο Μυκόνου Αυτό το ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares