Πέμπτη, 19 Οκτώβριος, 2017
Home / Basketball / Στον Πήγασο η Γεωργία Βελούδου

Στον Πήγασο η Γεωργία Βελούδου

Η 23χρονη Συριανή πόιντ γκαρντ μετακόμισε οριστικά στην Ρόδο και συγκεκριμένα στον Πήγασο Κρεμαστής όπου και θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Συριανή παίκτρια και «σπλάχνο» του Α.Ο. Ερμούπολης έχει ανοίξει τα… φτερά της για άλλες πολιτείες. Αυτό διότι άφησε πίσω της την Αθήνα (έπαιζε σε Αθηναϊκό, Ζωγράφου, Πεύκη και Αγία Παρασκευή) και θα γίνει… Ροδίτισα. Η Γεωργία Βελούδου συμφώνησε με τον Πήγασο Κρεμαστής και θα συμβάλλει από την πλευρά της ώστε η νεοφώτιστη ομάδα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Νότου να είναι ανταγωνιστική.

Πηγή :

syros-sports.gr

About SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αποτελέσματα Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων 14-15 Οκτωβρίου

Αποτελέσματα Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων 14-15 Οκτωβρίου   Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από ...

Shares