Δευτέρα, 23 Οκτώβριος, 2017
Home / Cyclades news / Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει με τον πνευματικό της στην Άνδρο (Φωτο)

Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει με τον πνευματικό της στην Άνδρο (Φωτο)

Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει με τον πνευματικό της στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Άνδρο, στον επίγειο παράδεισό της και το Σάββατο θα φορέσει την ποδιά της και Θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο συνταγών του πνευματικού της, του Γέροντα Ευδόκιμου. Μάλιστα υπάρχει και αφίσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και αναφέρει: «βιβλιοπαρουσίαση: η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο αποκαλύπτει και παρουσιάζει μοναστηριακά γαστρονομικά μυστικά του Γέροντα Ευδόκιμου». Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει το Σάββατο στις 20:00 στη Χώρα της Άνδρου και οι δυο τους θα μαγειρέψουν την περίφημη κόκκινη σάλτσα του.

Πηγή :

grxpress.com

About SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

International Mykonos Multimedia Festival: “Aquatic Souls”

International Mykonos Multimedia Festival: “Aquatic Souls” O Δήμος Μυκόνου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares