Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος, 2017
Home / Basketball / Η ΑΕ Σαντορίνης στην Οία και στο Αμμούδι

Η ΑΕ Σαντορίνης στην Οία και στο Αμμούδι

Η ΑΕ Σαντορίνης στην Οία και στο Αμμούδι

Κυριακή Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού, η σημερινή μας συνάντηση. Ούτε για αγώνες, ούτε για προπόνηση αυτή τη φορά. Προορισμός μας ο παραδοσιακός οικισμός της Οίας και ο γραφικός όρμος του Αμμουδιού.

Μικρή πρώτη γνωριμία με τον τόπο και την ιστορία του. Η Επάνω Μεριά, το καστέλι του Αγίου Νικολάου, τα ιστιοφόρα, τα αμπέλια, οι κάναβες, το Vinsanto, τα στενά ριμίδια, τα καπετανόσπιτα, η ναυτοσύνη, η ευημερία, η άνθηση, τα ατμόπλοια, ο σεισμός, το Ναυτικό Μουσείο, οι άνθρωποι … δε χωρά η ιστορία της σε μια μέρα …

Και στη βόλτα μας, χαμόγελα και καλωσόρισμα, παρά την ασφυκτική πίεση της τουριστικής περιόδου.

 

Μια αγκαλιά, ένα ευχαριστώ, ένα μικρό αναμνηστικό στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας με αγάπη και υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας. Και μία μέρα δεν είναι αρκετή για να τους συναντήσουμε όλους και να ευχαριστήσουμε για όλη αυτή την αγάπη!

Θα γυρίσουμε στην Οία…

About SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Νίκη για Α.Ο Πάρου στο τοπικό ντέρμπι (Βίντεο)

Ωραίος αγώνας και μεγάλο ντέρμπι έγινε στο γήπεδο της Μάρπησσας, με τους Μαρπησσαϊκό και Α.Ο ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares