Δευτέρα, 23 Οκτώβριος, 2017
Home / Cyclades news / Pilates στο Μπατσί με την Μαρία Λουίζα (Φωτο)

Pilates στο Μπατσί με την Μαρία Λουίζα (Φωτο)

Η πασίγνωστη παραλία του Μπατσίου δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως και η Μαρία Λουίζα Βούρου με την δεδομένη αγάπη για την Άνδρο. Αν κάτι πρέπει να συσταθεί είναι η γυμναστική Pilates που έχει κατακλύσει τον δυτικό κόσμο λόγω του πετυχημένου συνδυασμού έντονης σωματικής προσπάθειας και πνευματικής συμμετοχής. Τι καλύτερο λοιπόν από τον συνδυασμό Pilates – Μπατσί – Μαρία Λουίζα Βούρου που μοιράστηκε η διάσημη fitness blogger, μοντέλο και παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο instagram και του χιλιάδες ακολούθους της. Καλή γυμναστική σε όλους !

Πηγή :

andros365.gr

About SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

International Mykonos Multimedia Festival: “Aquatic Souls”

International Mykonos Multimedia Festival: “Aquatic Souls” O Δήμος Μυκόνου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος Παιδείας ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares