Δευτέρα, 24 Ιούνιος, 2019
Αρχική / Hot News / Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικού Σταδίου Άνδρου

Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικού Σταδίου Άνδρου

Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικού Σταδίου Άνδρου

Ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Άνδρου ήταν η συντήρηση και η αποκατάσταση των ζημιών στο  στάδιο της Χώρας Άνδρου. Με ανακοίνωση του Έπαρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη η χρηματοδότηση του έργου αυτού θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Σύρο μαζί με την χρηματοδότηση  των εργασιών  συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Άνδρος, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Θέμα: Χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου έργων «Αποκατάσταση ζημιών Δημοτικού Σταδίου ν. Άνδρου» και «Συντήρηση του Επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Άνδρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τέταρτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην Σύρο, 24 Σεπτεμβρίου 2018 είναι η Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Άνδρου για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικού Σταδίου ν. Άνδρου» προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η εκτέλεση εργασιών Συντήρησης Επισκευής Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, που περιλαμβάνουν:
Κατασκευή και επισκευή χυτού Συνθετικού τάπητα (Retopping) Στίβου για το σύνολο του σταδίου ώστε να μπορεί να λειτουργεί το στάδιο με ασφάλεια.
Διαγράμμιση χυτού Συνθετικού τάπητα Στίβου με ανακλαστική βαφή για το σύνολο του σταδίου.
Πλαστικά καθίσματα κερκίδας με διπλή πλάτη 300 τεμάχια.
Πίλαρ ανοξείδωτο είκοσι αναχωρήσεων 2 (δύο) τεμάχια.
Εφαρμογή αντισκωριακού τελικού χρώματος αλκυδικών ή ακρυλικών ρητινών ενός συστατικού και ελαιοχρωματισμοί κοινοί σιδηρών επιφανειών με χρώματα αλκυδικών ή ακρυλικών ρητινών βάσεως νερού ή διαλύτου για τα δύο (2) πίλαρ.
Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Επαρχείου Άνδρου ενώ την επικαιροποίηση, την δημοπράτηση και την επίβλεψη του έργου θα αναλάβει ο Δήμος Άνδρου. Επίσης πρόκειται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Άνδρου, μετά την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον ανάδοχο του έργου, «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Άνδρου 2018», προϋπολογισμού 617.084,80 €, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και περιλαμβάνει καθαρισμούς και επένδυση τάφρων, τσιμεντοστρώσεις, ασφαλτικά, τοιχία αντιστήριξης, μπάρες ασφαλείας και σήμανση.
Επισημαίνουμε ότι η μελέτη εκπονήθηκε και υπεγράφη από την μηχανικού του Επαρχείου κ. Ευλαλία Κερετζή η οποία θα έχει και την επίβλεψη του έργου.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

ΑΣΕ Νεωρίου και ΑΜΣ Φιλωτίου στον τελικό των Παγκορασίδων Κυκλάδων(Φωτό)

ΑΣΕ Νεωρίου και ΑΜΣ Φιλωτίου στον τελικό των Παγκορασίδων Κυκλάδων (Φωτό) Με του δυο ημιτελικούς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shares