Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / Άγγελος Χριστοφίδης: Ευχές που χαρίζουν Ζωή

Άγγελος Χριστοφίδης: Ευχές που χαρίζουν Ζωή

Αντώνης Σολάρης

 

Ο Άγγελος και η ομάδα South Evian Gulf Team είναι ταγμένοι στην ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και ειδικά στην προσπάθεια προσέλκυσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο πρόγραμμα «Χάρισε Ζωή».

Έχουν διανύσει αμέτρητα μίλια με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης και έχουν περάσει από πολλές περιοχές της Ελλάδας μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς. Το μεγαλύτερο εγχείρημα έγινε το 2014 όταν κάλυψαν απόσταση Χιλίων μιλίων από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο και αφιερώθηκε στο σύλλογο γονέων καρκινοπαθών παιδιών «η Πίστη», με κύριο στόχο τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Στη Σύρο η ομάδα έχει βρεθεί τον Σεπτέμβρη του 2014 για ενημέρωση στο Πρόγραμμα «Χάρισε Ζωή» και τον επόμενο χρόνο έκανε συμβολικά τον περίπλου της Σύρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

Πάντα πρόθυμος ο Άγγελος Χριστοφίδης έστειλε μια κάρτα για να απευθύνει ευχές  στους φίλους τους sportcyclades24 και όχι μόνο…..

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγιοβασιλίτσα, παραλία, Τέτα Παναγιωτοπούλου

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο!

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο! Ποια χορεύτρια εκτός από τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares