Κυριακή, 25 Φεβρουάριος, 2018
Αρχική / Basketball / Άρης Σύρου: Εσωτερικό τουρνουά για 5η χρονιά

Άρης Σύρου: Εσωτερικό τουρνουά για 5η χρονιά

Πιστός στο ραντεβού του για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Άρης Σύρου διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ για τα τμήματα των ακαδημιών του!

%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83

Το εσωτερικό πρωτάθλημα της ομάδας μας ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και η χαρά των παιδιών, που δεν έχουν την ευκαιρία για παιχνίδια αφού δεν προβλέπεται πρωτάθλημα γι’ αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες, ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους!

Το τουρνουά των ακαδημιών θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς (μέχρι τέλη Μαΐου).

Στόχος αυτού του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στη διάρκεια ολόκληρης της αγωνιστικής περιόδου στους μικρούς αθλητές του συλλόγου, για τους οποίους δεν έχει προβλεφθεί λόγω της ηλικίας τους επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.

Επειδή πιστεύουμε ότι σκοπός του τουρνουά αλλά και των υποδομών του μπάσκετ γενικότερα είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και κατά το δυνατόν καλοί αθλητές, σύνθημα του τουρνουά είναι «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ».

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Το συγκινητικό «ευχαριστώ για τις ευχές» του Πρίντεζη και η αναφορά στον πατέρα του

Το συγκινητικό «ευχαριστώ για τις ευχές» του Πρίντεζη και η αναφορά στον πατέρα του Ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares