Τετάρτη, 24 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Basketball / Ανακοίνωση από τον Περιστεριώνα Τήνου

Ανακοίνωση από τον Περιστεριώνα Τήνου

Ενημερώνουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Σωματείου μας ότι ο Τ.Α.Κ Περιστεριώνας με μεγάλη χαρά είναι υποστηρικτής της Διοργάνωσης του Tinos Marble Trail Exomeria ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 στον οικισμό του Πύργου.

Μία διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό στο νησί της Τήνου, μέσα από το πρίσμα της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής.

Η διοργάνωση τελεί Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco.


Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τρεις αγώνες αναλυτικά:

1)Πύργος Kids Run 1 χλμ παιδικός αγώνας δρόμου (άσφαλτος) με αφετηρία το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας και τερματισμό στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου.

2)Μύλοι Trail 5 χλμ αγώνας ανώμαλου δρόμου εισαγωγή στο ορεινό τρέξιμο.

3)Ισμαήλ Trail 22 χλμ αγώνας ανώμαλου δρόμου για έμπειρους αθλητές

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο επίσημο site διοργάνωσης στην παρακάτω διεύθυνσηwww.tinosmarbletrail.gr. Τα παιδιά μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την έντυπη φόρμα.

Όποιος επίσης επιθυμεί να βοηθήσει στην διεξαγωγή του αγώνα ως εθελοντής, μπορεί να το δηλώσει στον ειδικό γραμματέα του συλλόγου μας.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ήττα για τον Άρη Σύρου από τον ΑΟ Μυκόνου

Ήττα για τον Άρη Σύρου από τον ΑΟ Μυκόνου Σε παιχνίδι του ανδρικού πρωταθλήματος της …

Shares