Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων σας εύχονται  Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Συναδινού Ιούλιου στις Κυκλάδες.

Επί τη ευκαιρία αυτής της επισκέψεως στο νομό μας θα θέλαμε εάν είναι εφικτό και μπορείτε να μας συντάξετε ένα ιστορικό του Σωματείου σας με τα επιτεύγματα σας και μία επιστολή που να αναφέρετε τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτά θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι τις 13/01/2017 στο email μας : epskykladon@gmail.com  ή στο φαξ 2281087762.

Όλα τα έγγραφα σας θα συγκεντρωθούν και θα διαβιβαστούν προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Επίσης θα μπορεί να παρευρεθεί και εκπρόσωπος  του σωματείου σας στη συνάντηση με τον κο Συναδινό, εάν βέβαια το επιθυμείτε.

Για την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο επισκέψεως του Γ. Γραμματέα Αθλητισμού θα ενημερωθείτε έγκαιρα με νεώτερο έγγραφο μας.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αποτυχία με επιτυχία: «Δυο μέτρα δρόμος»

Αποτυχία με επιτυχία: «Δυο μέτρα δρόμος»… Ο Πάγος στάθηκε ζωντανός στη Μύκονο και ελπίζει, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares