Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Breaking News / Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ζήσης μαζί για μπάνιο στην Πάρο (Φωτο)

Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ζήσης μαζί για μπάνιο στην Πάρο (Φωτο)

Διαμαντίδης, Σπανούλης και Ζήσης μαζί για μπάνιο στην Πάρο…

Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Ζήσης είναι στην Πάρο για διακοπές και σήμερα πήγαν παρέα για μπάνιο, μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο Βασίλης πήρε την εγκυμονούσα Ολυμπία και τα 4 παιδιά τους, ο Δημήτρης τη Βερίνα και τα 2 δικά τους παιδιά, ο Νίκος τη Φανή και τους 3 μπόμπιρες και όλοι μαζί… προκάλεσαν χαμό στην παραλία Μαρτσελό της Πάρου!

Έκαναν μπάνιο, έπαιξαν με τα παιδιά τους, έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και διάφορα.

Φυσικά, πολύς κόσμος έσπευσε για αυτόγραφα και selfies μαζί τους.

www.iefimerida.gr – gazzeta.gr

Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Ζήσης είναι στην Πάρο για διακοπές και σήμερα πήγαν παρέα για μπάνιο, μαζί με τις οικογένειές τους. Ο Βασίλης πήρε την εγκυμονούσα Ολυμπία και τα 4 παιδιά τους, ο Δημήτρης τη Βερίνα και τα 2 δικά τους παιδιά, ο Νίκος τη Φανή και τους 3 μπόμπιρες και όλοι μαζί… προκάλεσαν χαμό στην παραλία Μαρτσελό της Πάρου! Έκαναν μπάνιο, έπαιξαν με τα παιδιά τους, έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και διάφορα. Φυσικά, πολύς κόσμος έσπευσε για αυτόγραφα και selfies μαζί τους.

Πηγή: www.iefimerida.gr 

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ο Μπουφόν πέταξε το σορτς του σε οπαδό και έμεινε με το… σώβρακο (εικόνες)

Ο Μπουφόν πέταξε το σορτς του σε οπαδό και έμεινε με το… σώβρακο (εικόνες) Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares