Σάββατο, 16 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Basketball / Εβδομάδα εξελίξεων στον Πανναξιακό.

Εβδομάδα εξελίξεων στον Πανναξιακό.

Εβδομάδα εξελίξεων η εβδομάδα που έρχεται και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που ίσως κρίνουν κατά πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Εβδομάδα εξελίξεων η εβδομάδα που έρχεται και αναμένονται σημαντικές αποφάσεις και απαντήσεις που ίσως κρίνουν κατά πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Το σωματείο περιμένει την αντίδραση του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων στο αίτημα που έχει καταθέσει στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Οι άνθρωποι του Πανναξιακού ΑΟΝ έχουν ήδη προγραμματίσει συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, επαφές υπήρξαν και με τον σύλλογο μαζικής Εστίασης ενώ αναμένεται και υπάρξουν αντίστοιχες επαφές και με τον εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο του νησιού.

Από τους προαναφερθέντες φορείς ζητήθηκε ή θα ζητηθεί επίσημα η συμβολή τους, για να δοθεί λύση στην διαμορφωθείσα κατάσταση που έχει επέλθει ο σύλλογος του Πανναξιακού ΑΟΝ εν όψη των διοικητικών εξελίξεων.

ΠΗΓΗ: ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

ΕΣΚΚ-Μπάσκετ: Το οριστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

ΕΣΚΚ Πρόγραμμα Αγώνων 16-17-20-21 Δεκεμβρίου ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ                      16-17-20-21  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2017 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares