Τετάρτη, 24 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Basketball / Ενίσχυση Δήμου Τήνου σε αθλητικά σωματεία του νησιού

Ενίσχυση Δήμου Τήνου σε αθλητικά σωματεία του νησιού

Αποφασίστηκε ομόφωνα απο το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου, η ενίσχυση του Δήμου Τήνου σε αθλητικά σωματεία του νησιού. Όπως αναφέρουν οι αποφάσεις, οι επιχορηγήσεις γίνονται με σκοπό την διοργάνωση τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Περιστεριώνας θα λάβει το ποσό των δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (2.750,00 €) ευρώ για την διοργάνωση διήμερου τουρνουά μίνι για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του σωματείου με την συμμετοχή ομάδων από τα γειτονικά νησιά (Α.Ο. Άνδρου, Α.Ο. Μυκόνου, Α.Ο ΑΡΗΣ Σύρου, Α.Ο Ερμούπολης).

Το επόμενο σωματείο που θα ενισχύσει ο Δήμος Τήνου είναι ο Π.Α.Σ. Τήνου το οποίο θα βάλει στο ταμείο του το ποσό των τριών χιλιάδων (3.000,00 €) ευρώ για την διοργάνωση ενός
τουρνουά ποδοσφαίρου κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Στο τουρνουά θα
συμμετέχουν ακαδημίες και ομάδες Κ 14 από τις Κυκλάδες και την Αθήνα.

Πηγή :

tinostoday.gr

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ο ΤΑΚ Περιστεριώνας έκοψε την Βασιλόπιτα

Ο ΤΑΚ Περιστεριώνας έκοψε την Βασιλόπιτα   Την Κυριακή ο ΤΑΚ Περιστεριώνα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares