Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Basketball / Η ΚΕΔΑ στηρίζει τον αθλητισμό στην Αντίπαρο

Η ΚΕΔΑ στηρίζει τον αθλητισμό στην Αντίπαρο

Η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου, πιστή στην προώθηση των αθλητικών δράσεων προχώρησε στην αγορά και προσφορά τριών (3) ηλεκτρονικών πινάκων-χρονομέτρων, διεξαγωγής αγώνων.

Η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αντιπάρου, πιστή στην προώθηση των αθλητικών δράσεων στο νησί μας, προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κοινωφελή της δράση. Σκεπτόμενη τις ανάγκες όλων των φορέων που ασχολούνται με τον αθλητισμό, προέβει στην αγορά τριών (3) ηλεκτρονικών πινάκων-χρονομέτρων, διεξαγωγής αγώνων.Συγκεκριμένα, έναν φορητό ηλεκτρονικό πίνακα μαζί με 24αρη χρονόμετρο επίθεσης, διεξαγωγής αγώνων (μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, κλπ) καθώς επίσης και έναν εξαψήφιο πίνακα χρονομέτρησης αγώνων (αγώνες δρόμου, κολύμβησης, ποδηλασίας, κλπ). Καλύπτοντας έτσι πάγιες ανάγκες αυτονομίας υλικοτεχνικού εξοπλισμού, για την σωστή διοργάνωση όλων των αθλητικών εκδηλώσεων.
Ενα μεγάλο μπράβο και καλή συνέχεια!

Σχετικά με sc24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Έτοιμα τα Ημερολόγια του Περιστεριώνα

Έτοιμα τα Ημερολόγια του Περιστεριώνα Ετοιμάστηκαν τα νέα ημερολόγια για το έτος 2018 και θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares