Τετάρτη, 24 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Volley / Καραμπέτσος: «Χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας»

Καραμπέτσος: «Χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας»

Υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ θα είναι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος. Την απόφασή του γνωστοποίησε πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκδήλωσης των 50 χρόνων του ΣΥΔΠΕ Αθήνας και σήμερα μέσω της ακόλουθης επιστολής έκανε πράξη την εξαγγελία του. Θυμίζουμε ότι υποψήφιος είναι και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. ΕΔΩ η δήλωσή του

«Πριν από δύο μήνες κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκδήλωσης των 50 χρόνων του ΣΥΔΠΕ Αθήνας είχα εκφράσει αυθόρμητα την ανάγκη να αναλάβω ενεργή πρωτοβουλία για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία μας.

Η σκέψη μου ωρίμασε και είμαι έτοιμος να παρουσιάσω μία εναλλακτική πρόταση για να μπορέσει το Ελληνικό Βόλεϋ να βγει από την κρίση και να πάρει το δρόμο της ανάκαμψης.

Η ανταπόκριση που βρήκε το κάλεσμα μου προς τους επώνυμους και ανώνυμους παράγοντες και στους άλλους φορείς του Ελληνικού Βόλεϋ ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.

Γνώριζα πως στο άθλημα μας υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι παράγοντες που παρά τις δύσκολες συγκυρίες και μέσα στη μεγάλη οικονομική κρίση υπηρετούν και υποστηρίζουν το αγαπημένο μας άθλημα. Ο ενθουσιασμός τους, η υποστήριξη τους και οι προτροπές τους για να κάνω το επόμενο βήμα είναι η κινητήριος δύναμή μου. Μου έδωσαν άτυπα την εντολή για τη δημιουργία μιας ενιαίας και δυναμικής πρωτοβουλίας που θα πάει Το Βόλεϊ Μπροστά.
Νιώθουν όλοι την ανάγκη μιας δυναμικής και πρωτοποριακής εκπροσώπησης.

Είμαι έτοιμος για να παρουσιάσω μία ξεχωριστή υποψηφιότητα, μαζί με δυναμικούς και ικανούς συνεργάτες, έμπειρους παράγοντες από όλη την Ελλάδα που σκοπεύουμε να φτάσουμε το Βόλεϋ και το Μπιτς Βόλεϋ εκεί που αξίζουν.

Σκοπός είναι να ενώσουμε πάλι όλη την κοινότητα του αθλήματος, να δημιουργήσουμε νέα δυναμική σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Βλέπουμε τις προσεχείς εκλογές, σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να γίνουν χίλια βήματα μπροστά προκειμένου να αναγεννηθεί το άθλημά μας.
Για να γίνουν χίλια βήματα μπροστά πρέπει να γίνει το πρώτο… ,
Ελάτε να το κάνουμε μαζί.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Καραμπέτσος Γιώργος”

Πηγή :

volleynews.gr

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Blue Star Ferries και το πλήρωμα του Blue Star Naxos.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Blue Star Ferries και το πλήρωμα του Blue Star Naxos. …

Shares