Σάββατο, 16 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Στίβος / Νάξος: Δημοσιεύθηκε η περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το γήπεδο Φιλωτίου

Νάξος: Δημοσιεύθηκε η περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για το γήπεδο Φιλωτίου

Δημοσιεύθηκε το απόγευμα σήμερα από τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Τσολάκη, η περίληψη διακήρυξης ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια, τοποθέτηση και γραμμογράφηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Γιάγκος Γρατσίας» Φιλωτίου Νάξου, προϋπολογισμού 95.579,20 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%…

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν. 4155/13 και στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1 2390/2013.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η Πέμπτη 22/12/2016 και ώρα 09.00. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Κυριακή 15/01/2017 και ώρα 22.00.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στις 19/01/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά εγγύηση συμμετοχής, η οποία ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., δηλαδή ποσού 1.541,60€ (χίλια πεντακόσια σαράντα ένα ευρώ και εξήντα λεπτά).

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, έχει αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στη διαδικτυακή πύλη: www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις, κοινοπραξίες προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

Επίσης, πλήρες τεύχος της διακήρυξης και των παραρτημάτων που τη συνοδεύουν θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www e-naxos.eu του Δήμου Nάξου & Μ.Κ

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από από το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Νάξου & Μ.Κ. στα τηλέφωνα 22853-60140, κα Τριανταφύλλου Νεκταρία, φαξ του Δήμου 22850-23570 .

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον ανάδοχο.

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Δυο επιτυχίες στο Tinos Challenge για τον Αίαντα Τήνου (Φωτο)

ΔΥΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ TINOS CHALLENGE 2017 ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ Με δύο αθλητές πήρε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares