Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / ΝΟ Σύρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 43η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

ΝΟ Σύρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 43η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

22 μαθητές με δίψα για ιστιοπλοΐα και εκμάθηση της ναυτικής τέχνης ολοκλήρωσαν επιτυχώς την διάρκειας 6 εβδομάδων θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση…

Η 43 η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Σ.Ι.Α.Θ.) του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκίνησε την 22 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή 22 μαθητών με δίψα για ιστιοπλοΐα και εκμάθηση της ναυτικής τέχνης από τους έμπειρους εκπαιδευτές και καθηγητές του Ν.Ο. Σύρου.
Η διάρκεια 6 εβδομάδων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης μας βρίσκει στη ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Σ.Ι.Α.Θ. του Ν.Ο. Σύρου άξιους ιστιοπλόους μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων καθώς και του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε στις 4,5,6 Νοεμβρίου στην Κύθνο και,Σέριφο με επιστροφή στη Σύρο το απόγευμα της Κυριακής.
Η απονομή των πτυχίων και βεβαιώσεων πήρε μέρος μια εβδομάδα αργότερα  σε ένα πραγματικά γεμάτο χαμόγελα εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου, από μαθητές εκπαιδευτές και φίλους της ιστιοπλοΐας, παραθέτοντας μια βράδια με ζεστασιά!
Καλές θάλασσες σε ψυχαγωγικό ,επαγγελματικό και αγωνιστικό επίπεδο σε όλα τα μέλη των Σ.Ι.Α.Θ.
Επόμενο ραντεβού στα τέλη Μάρτη με μια νέα σχολή ανοικτής θαλάσσης!

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares