Κύπελλο Κυκλάδων (ποδόσφαιρο)ΠοδόσφαιροΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Πανναξιακός: 11 Μαρτίου ο Ημιτελικός-Άριστες σχέσεις οι ομάδες

Διαψεύσθηκαν για μια ακόμη φορά τα άκυρα δημοσιεύματα που ήθελαν ο ημιτελικός Κυπέλλου να διεξάγεται Τετάρτη, έχοντας αποκλειστικό… όλες τις ημέρες της εβδομάδας. . Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακος βάζει τα πράγματα στην θέση του, τονίζοντας πως τα δυο σωματεία τα βρίσκουν,  με τον αγώνα να γίνεται το επόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου. Οπότε αυτό που απομένει είναι και η επίσημη αλλαγή στον πίνακα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ώστε να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Σημείωση: Χθες γράψαμε πως ο αγώνας θα γίνει Σάββατο 4 Μαρτίου (διαβάστε εδώ), μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Δυστυχώς κάποιοι αγράμματοι, θέλοντας για μια ακόμη φορά να πυροδοτήσουν, μέσα σε άρθρο δίχως τόνους, αφήνουν αιχμές για την ιστοσελίδα μας, γράφοντας πως τα δυο σωματεία «δεν σφάζονται μεταξύ τους όπως γράφτηκε». Εμείς σας SPORTCYCLADES24.GR δεν βάζουμε σε όλες τις ημέρες «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ» προκειμένου κάποια στιγμή να δικαιωθούμε και ουδέ ποτέ πήραμε θέση στο αν τα βρίσκουν οι ομάδες ή όχι. Απλά γελάει ο κόσμος….

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει:  

Το Δ.Σ του Πανναξιακού κατόπιν επικοινωνίας που είχε με το σωματείο της Λαβας Εμπορείου και την ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι η διεξαγωγή του ημιτελικού κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 11/03/2017 και ώρα 19:00. Ετσι επιβεβαιώνεται  για άλλη μια φορά η άριστη σχέση των δυο σωματείων διαψεύδοντας  εξωδιοικητικούς παράγοντες που ήθελαν προστριβές με αφορμή τον ορισμό του εν λόγω αγώνα .

Επίσης θα θέλαμε να καλέσουμε το φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης να επισκεφτεί το νησί μας για τον εν λόγω αγώνα και ο Πανναξιακός θα είναι εγγυητής για την άριστη φιλοξενία τους.

Τέλος θα θέλαμε να απευθύνουμε πρόσκληση σε όλο το φίλαθλο κοινό της Νάξου να έρθει να ενισχύσει  με κόσμιο τρόπο την προσπάθεια των παικτών μας στον προτελευταίο καθοριστικό αγώνα πριν το τελικό κυπέλλου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ              ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close