Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Volley / Προβληματισμοί Πανναξιακού για την λειτουργία της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων

Προβληματισμοί Πανναξιακού για την λειτουργία της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων

Με επιστολή προς την Τοπική Επιτροπή, που κοινοποιείται σε ΕΟΠΕ και όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, η Ναξιώτικη ομάδα εκφράζει προβληματισμούς για τον τρόπο λειτουργίας της…

Σοβαρούς προβληματισμούς για ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Κυκλάδων εκφράζει ο Πανναξιακός.

Η Ναξιώτικη Ομάδα, με επιστολή της προς την Τοπική Επιτροπή, η οποία κοινοποιείται στην Ομοσπονδία (ΕΟΠΕ) και όλα τα σωματεία βόλεϊ των Κυκλάδων, εκφράζει τους προβληματισμούς σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί η Τοπική Επιτροπή.

stratiissss

Το ένα κομμάτι αφορά την γενικότερη λειτουργία της Τ.Ε, με τον Πανναξιακό να ααφέρεται στην μη πραγματοποίηση συνεδριάσεων και γενικών συνελεύσεων εδώ και πολύ καιρό, ενώ ζητά να πληροφορηθεί τον τρόπο με τον οποίο αναδεικνύεται το προεδρείο.

Το άλλο κομμάτι της επιστολής αφορά οικονομικά ζητήματα, όπου ο σύλλογος της Νάξου αναφέρεται στην αδυναμία κάλυψης οποιονδήποτε εξόδων από πλευράς της Τοπικής Επιτροπής.

Χαρακτηριστικό της οικονομικής δυσπραγίας της Τ.Ε. Βόλεϊ Κυκλάδων είναι όσα έγιναν πέρυσι, όπου στο final-4 των κορασίδων στη Νάξο οι ομάδες κάλυψαν μόνες τους όλα τα έξοδα, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν διεξήχθη ποτέ το final-4 παγκορασίδων με αποτέλεσμα να μην αναδειχθεί πρωταθλητής!

Η επιστολή του Πανναξιακού ΕΔΩ

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Μαρούλης-Γιορντάνοφ μιλούν για τον Φοίνικα (Βίντεο)

Μαρούλης-Γιορντάνοφ μιλούν για τον Φοίνικα (Βίντεο) Ο Θάνος Μαρούλης και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ μίλησαν στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares