Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Football Academies / Σε Ανάβυσσο και Παλαιά Φώκαια ο Άγγελος Βεϊζι

Σε Ανάβυσσο και Παλαιά Φώκαια ο Άγγελος Βεϊζι

Με τις πληροφορίες του Sportcyclades24 να αναφέρουν προχωρημένες επαφές με ομάδες των Κυκλάδων…

Ο γνωστός ατζέντης στο πλευρό των παιδιών στους αγώνες προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διεξάγονται στην Αθήνα για τον 7ο όμιλο, με την συμμετοχή και της ΕΠΣ Κυκλάδων σε παίδες και έφηβους.

Αρκετές σημαντικές παρουσίες από τον χώρο του ποδοσφαίρου βρίσκονται στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φώκαιας το διάστημα 3 με 11 Ιανουαρίου. Οι αγώνες των μικτών ομάδων έχουν συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων σε αυτά τα παιχνίδια.

Το παρών έδωσε και ο γνωστός Ατζέντης Άγγελος Βεϊζι, προκειμένου να δει από κοντά τα νέα ταλέντα που ίσως αποτελέσουν το «αύριο» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παρουσία του στα γήπεδα μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportcyclades24, την «πόρτα» του Άγγελου Βεϊζι έχουν χτυπήσει 4 ομάδες από τα νησιά των Κυκλάδων, με στόχο μια «μίνι» συνεργασία προς όφελος των μικρών παιδιών.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Άγγελος Βεϊζι εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως οι Αντώνης Φουάσης και Εμιλιάνο Μπουλάρι που διαπρέπουν με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Πρόγραμμα Αγώνων Σ/Κ και Διαιτητών στα παιχνίδια υποδομών της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων

Πρόγραμμα Αγώνων Σ/Κ  και Διαιτητών στα παιχνίδια υποδομών της Ένωσης  Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares