ΠοδόσφαιροΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Σε καλό δρόμο υπό προυποθέσεις η ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣΚ

Από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης βγήκαν ευχάριστες ειδήσεις όσον αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Του: Έλπη Φρέρη

Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα, όσον αφορά την  βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Ερμούπολης, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μέσα στα πλάνα του σχεδίου ανακατασκευής, συμπεριλαμβάνεται η αντικατάσταση τριών πυλώνων, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιδιορθώσεις στα αποδυτήρια και στον γύρο περιβάλλοντα χώρο. Τα χρήματα υπάρχουν, ωστόσο αυτό που εκκρεμεί είναι ο τρόπος ώστε το συγκεκριμένο «εγχείρημα» να πάρει «σάρκα και οστά» και το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων να γίνει «στολίδι» όπως τον παλιό καλό καιρό.

Ποιες οι κινήσεις από εδώ και στο εξής

Πλέον ο Δήμος αναμένεται να στείλει αίτημα στην αποκεντρωμένη διοίκηση, προκειμένου να γίνει διακοπή του «Χρησιδανείου» με την ΕΠΣΚ (που ισχύει μέχρι το 2022), ώστε να μπορέσουν να εκταμιευτούν τα χρήματα για την ανακατασκευή του γηπέδου. Αν η Αποκεντρωμένη διοίκηση δώσει το «ΟΚ» για την διακοπή, τα έργα θα προχωρήσουν κανονικά και στη συνέχεια θα συσταθεί  νέο Χρησιδάνειο ανάμεσα στον Δήμο και την Ένωση.

Με τα ως τώρα δεδομένα, τα μηνύματα είναι σίγουρα ενθαρρυντικά, καθώς όλοι ευελπιστούν πως δεν θα προκύψουν εμπόδια και το γήπεδο της Ερμούπολης θα είναι έτοιμο μέχρι τις αρχές της επόμενης σεζόν.

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close