Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Στόχος του ΑΟ Σύρου το Πρωτάθλημα (φωτο)

Στόχος του ΑΟ Σύρου το Πρωτάθλημα (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διογένης» η συνέντευξη τύπου του Α.Ο Σύρου. Το παρόν έδωσαν εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η προπονητική ομάδα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα και οι νέοι που αποκτήθηκαν. Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος   Σύρου Ερμούπολης, η περιφερειακή Σύμβουλος Χρηστιάννα Πάπιτση, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Βακόνδιος και ο Πρόερδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης.

Η θέση της Διοίκησης του ΑΟ Σύρου όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο είναι ότι η ομάδα κτίστηκε φέτος με σκοπό το πρωτάθλημα, την ίδια άποψη εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας Γεώργιος Ρούσσος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός εξέφρασε την συμπαράστασή του, υποσχέθηκε να βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού και ευχήθηκε κάθε επιτυχία. Τις ευχές της εξέφρασε και η Περιφεραιακή Σύμβουλος Χρηστάννα Πάπιτση.

Ακολούθως παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα και όλοι οι νεομεταγραφέντες και υποβλήθηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του τύπου.

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

«Γίγαντας» ο Α.Ο Σερίφου, έσπασε το αήττητο του Παμμηλιακού (Φωτο)

«Γίγαντας» ο Α.Ο Σερίφου, έσπασε το αήττητο του Παμμηλιακού (Φωτο)… Την τρίτη του νίκη στο …

Shares