Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Λοιπά Σπορ / Σύρος: Χριστουγεννιάτικο Flea Market στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων

Σύρος: Χριστουγεννιάτικο Flea Market στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 16.00 το απόγευμα, ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις του, στη θέση Λειβάδια, Μάννα της Σύρου. Στο Flea Market που διοργανώνεται για δεύτερη φορά, θα έχει ο καθένας την ευκαιρία να βρει χρήσιμα αντικείμενα, να γνωρίσει την εναλλακτική χρήση ειδών και να αντιληφθεί την αξία του παλιού όταν αυτό μεταποιείται σε κάτι νέο…

77250

Αδράξτε και εσείς την ευκαιρία να διαθέσετε στους άλλους τα αντικείμενα και τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε πια και να αποκτήσετε κέρδος! Δηλώστε συμμετοχή ως εκθέτης στο +30 6977 449644

Στο Flea Market θα βρείτε μια ανοιχτή αγορά με παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ, κατασκευές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έργα τέχνης, έπιπλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Βρες μικρούς θησαυρούς μέσα σε παλιά ή καινούργια αντικείμενα σε τιμή «ξεφορτώματος»! Βρες το δώρο των Χριστουγέννων που ήθελες σε μία διαφορετική αγορά!

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Οι εκθέτες θα συνεισφέρουν συμβολικά το ποσό των 15 ευρώ και για τις δύο μέρες. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων για την εκπλήρωση σκοπών του για διάδοση της ιππασίας και του φιλίππου πνεύματος.

———————————————-

Οδηγίες για εκθέτες:

1) Συγκεντρώστε τα αντικείμενα που επιθυμείτε
2) Ελέγξτε την καθαριότητα τους και την καλή λειτουργία τους
3) Επικοινωνήστε με τον Ιππικό Όμιλο για να κρατήσετε θέση

4) Πουλήστε τα – Ανταλλάξτε τα – Χαρίστε τα!

Συμμετοχή για εκθέτες για τις δύο μέρες: 15€

Δήλωση συμμετοχών: +30 6977 449644 και e-mail iokyk@hotmail.com

———————————————-

Οδηγίες για το κοινό:

Επισκεφθείτε τον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου μεταξύ 11.00 και 16.00 και τις δύο ημέρες.

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγιοβασιλίτσα, παραλία, Τέτα Παναγιωτοπούλου

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο!

Τέτα-τετ στην παραλία με την καυτή… Αγιοβασιλίτσα μέσα στο καταχείμωνο! Ποια χορεύτρια εκτός από τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares