Στίβος

ΦΩΤΟ άλμπουμ από τον Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Του Αντώνη Σολάρη

Ο ημιμαραθώνιος Άνδρου διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων και σημείωσε μεγάλη επιτυχία για την μεγάλη συμμετοχή αθλητών – τριών που συμμετείχαν,  αλλά και για τον ενθουσιασμό που μιλούσαν μετά τον αγώνα αυτοί,  ικανοποιημένοι από την φιλοξενία,  τον συναγωνισμό, την συμπεριφορά των εθελοντών, τους σταθμούς δροσιάς και επυπηρέτησης και τέλος για τις ομορφιές που έχει προικίσει την Άνδρο η φύση που “…..σε κάνουν να απολαμβάνεις το τρέξιμο χωρίς να κουράζεσαι γιατί  η φύση φροντίζει να σε ξεκουράζει με τις εναλλαγές των εικόνων…”

Από τις πολλές εκατοντάδες φωτογραφίες διάλεξα αυτή τη φορά τους τερματισμούς αθλητών και αθλητριών έτσι για να θυμηθούν την στιγμή που γεμάτοι κούραση αλλά και ικανοποίηση έφτασαν στο τέλος της προσπάθειάς τους. Αργότερα θα δημοσιεύσω φωτογραφίες των απονομών σε όλες τις κατηγορίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη για την φιλοξενία και την ευκαιρία που για άλλη μια φορά μου έδωσε να φωτογραφίσω μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στην Άνδρο και να βρεθώ κοντά σε συγγενείς και φίλους.  Θα είμαι πάντα στην διάθεσή του καθώς επίσης και το sportcyclades24.

Τερματισμός αθλητών και αθλητριών από τον Αγώνα “Στο δρόμο του Αφανούς ΕΔΩ

Τερματισμός αθλητών και αθλητριών του Αγώνα “Ημιμαραθώνιος Άνδρου” ΕΔΩ

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close