Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Cyclades Water Sports / 2ο ΦΩΤΟ Άλμπουμ Διασυλλογικού αγώνα Ιστιοπλοΐας Optimist και Laser

2ο ΦΩΤΟ Άλμπουμ Διασυλλογικού αγώνα Ιστιοπλοΐας Optimist και Laser

2ο ΦΩΤΟ Άλμπουμ Διασσυλογικού αγώνα Ιστιοπλοΐας Optimist και Laser

Δημοσιεύουμε το 2ο Φωτογραφικό άλμπουμ από τον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4,7 και Radial. Οι αγώνες με την επωνυμία «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2017» διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία στον Όρμο του Φοίνικα της Σύρου από τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου. Συμμετείχαν εκτός από τον διοργανωτή οι Ναυτικοί Όμιλοι Πάρου, Κω, Αντιπάρου, Τήνου και Μήλου και ήδη δημοσιεύσαμε το 1ο ΦΩΤΟ Άλμπουμ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με 205 φωτογραφίες.

Όταν εντάχθηκα στην ομάδα του Sportcyclades24 το έκανα με σκοπό οι αθλητές και οι αθλήτριες των Κυκλάδων να βρίσκουν δωρεάν και ποιοτικές φωτογραφίες από τους αγώνες  όλων των αθλημάτων. Έτσι λοιπόν αισθάνομαι ότι σε ένα βαθμό έχουμε πετύχει οι φωτογραφίες να γίνονται σημείο αναφοράς σε κάθε αγώνα. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την ικανοποίησή μου από τα εύσημα που καθημερινά εισπράττουμε για τις φωτογραφίες  του Sportcyclades24.gr.  Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Κω κ Χρυσούλα Γιάννη για το τηλεφώνημα και τα καλά του λόγια. …….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 177 ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Οι ευχές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου

Οι ευχές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Λεωνίδας Πολέμης και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares