Cyclades Water Sports

2ος Κολυμβητικός Περίπατος Κέας “Λάμπρος Κατσώνης” (Προκήρυξη-αφίσα)

2ος Κολυμβητικός Περίπατος Κέας “Λάμπρος Κατσώνης” Προκήρυξη-αφίσα (Προκήρυξη-αφίσα)

Ο Δήμος Κέας προκηρύσσει, σε συνεργασία με την “Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση”, τον 2ο Κολυμβητικό Περίπατο Κέας “Λάμπρος Κατσώνης” την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, ο Κολυμβητικός Περίπατος θα πλαισιωθεί αυτή τη φορά από ένα διήμερο δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα την Κέα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

  • 11.00 Ορεινή πεζοπορία στο μονοπάτι του Μυλοποτάμου, με ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Κέας
  • 17.00 Θεατρικό δρώμενο “Οι Ναυαγοσώστες: Swim or Die” στο Βουρκάρι από την κολυμβητική ομάδα Swim or Die
  • 21.00 Παραδοσιακό τζιώτικο γλέντι στην Πλατεία της Ιουλίδας, με ζωντανή μουσική (το κόστος του φαγητού δεν καλύπτεται από τη διοργάνωση)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

  • 10.30 Παιδικός Παράπλους απόστασης 500μ. στην παραλία της Κορησσίας
  • 12.00 Κολυμβητικός Περίπατος στον κόλπο του Αγίου Νικολάου, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου. Θα εξελιχθεί σε μία τριγωνική διαδρομή (Κορησσία – Βουρκάρι – φάρος Αγίου Νικολάου – Κορησσία) απόστασης περίπου 3.700 μέτρων. Την εξέλιξή του θα μπορούν να παρακολουθούν οι θεατές από διάφορα σημεία του κόλπου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Κολυμβητικό Περίπατο έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Παιδικό Παράπλου έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες, ηλικίας 8 έως 15 ετών, οι οποίοι βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή τους απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα. Συμμετέχουν, επίσης, με ευθύνη του γονέα ή του κηδεμόνα τους, κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που αυτός παραδίδει στους διοργανωτές.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], μέχρι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά αρχεία εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ 2ου ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΚΕΑΣ (pdf) | ΑΙΤΗΣΗ 2ου ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΚΕΑΣ (doc)

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΛΟΥ – 2019 (pdf) | ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΠΛΟΥ – 2019 (doc)

Οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής. Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο, όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.λπ.) ή στολές. Πριν την εκκίνηση, οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Τα δρομολόγια του πλοίου (”Μαρμάρι Express”) που εξυπηρετούν τη διοργάνωση, είναι:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 18:00
Σάββατο 5 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 08:00 και 17:30
Κυριακή 6 Οκτωβρίου | Λαύριο-Κέα 08:00

Η επιστροφή από Κέα για Λαύριο είναι την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 19:30.
Με δεδομένο ότι η διαδρομή Λαύριο – Κέα είναι μία ώρα, τα δρομολόγια βολεύουν ακόμα και για ημερήσια απόδραση για όσες και όσους ζουν στην Αττική.

Πληροφορίες για τεχνικές λεπτομέρειες: τηλ.: 22880-22629 & 6937664924, κος Γιάννης Μελισσίδης (Χορηγός επικοινωνίας ”Ίσαλος” art & handmade creations, Βουρκάρι Κέας).

Tags

Σολάρης Αντώνης-Χρύσανθος

Από το 1982 αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα. Ξεκίνησε από την "Κοινή Γνώμη", ανταποκριτής της Σύρου στις εφημερίδες "Ομάδα και σπορ" και "Φως των σπορ" και στην εφημερίδα "Λόγος των Κυκλάδων". Στο sportcyclades24.gr αρθρογραφεί και φωτογραφίζει όλα τα αθλήματα. Επίσημος φωτογράφος σε παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Fina της FIVB , της CEV και σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος και League Cup της ΕΟΠΕ και της ΕΣΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close