Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Cyclades Water Sports / 3ος καθαρισμός βυθού από το ΝΟ Σύρου (Φωτο)

3ος καθαρισμός βυθού από το ΝΟ Σύρου (Φωτο)

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες συνέχισε τις εθελοντικές  του δράσεις  για καθαρισμούς βυθών με τα Τμήματα Αυτόνομων και Ελεύθερων Δυτών στο νησί της Σύρου.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 δύτες του ομίλου βρισκόντουσαν στο λιμανάκι  της Αζολίμνου για να καθαρίσουν τον βυθό από ρόδες και σκουπίδια.

Με την ολοκλήρωση της δράσης το κατάστημα ‘’DUST+ CREAM’’  πρόσφερε αφρόλουτρα και σαμπουάν , ενώ η Ταβέρνα ‘’Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟΥ ΡΑΦΟΓΙΑΝΝΗ’’ πρόσφερε εδέσματα στους δύτες του ομίλου.

Την προσπάθεια αυτή του ομίλου μας στηρίζουν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΡΟΥ & ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ . Τέλος ευχαριστούμε τους εργαζομένους του τμήματος καθαριότητας του Δήμου για την πολύτιμη βοήθεια τους στο έργο μας.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Οι πολίστες του Ν.Ο Σύρου στο Τουρνουά SPLASH της Πάτρας

Οι πολίστες του Ν.Ο Σύρου στο Τουρνουά SPLASH της Πάτρας Στην πισίνα του Ναυταθλητικού Κέντρου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares