Λοιπά Σπορ

Με 6 αθλητές στην Μεγαλόπολη ο μοτοσικλετιστικός σύλλογος Σύρου (Φωτο)

Με 6 αθλητές στην Μεγαλόπολη ο μοτοσικλετιστικός σύλλογος Σύρου (Φωτο)

Η ανακοίνωση του Μοτοσικλετιστικού Συλλόγου Σύρου για την συμμετοχή των αθλητών…

Οι αθλητές μας επέστρεψαν από τον 3ο Αγώνα Motocross από την φοβερή πίστα της Μεγαλοπόλεως, με πολυ καλές θέσεις και διακρίσεις.

Αυτοί την φορά αγωνίστηκαν 6 αθλητές από τον σύλλογο μας. Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Λυγνος Δημήτρης , στο Α’σκελος μετά από μια σύγκρουση που είχε με συναθλητή του κατάφερε να τερματίσει στην 11η θέση και στο Β’σκέλος στην 9η , με τελικό αποτέλεσμα της 9ης θέσης. Ο Χριστόφορος Αρβανίτης στο Α’σκελος τερμάτισε στην 16η θέση, ενώ στο Β’σκελος στη 15η και στο τελικό αποτέλεσμα 14ος. Στην κατηγορία Open ο Ροσσολατος Σταύρος έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα στο Α’σκέλος πηρε τήν 4η θέση ,και στο Β’σκελος την 3η με τελικό αποτέλσμα 4ος, επιστρέφοντας με ενα μετάλλιο. Ο Βουτσίνος Ερρικος στο Α’σκελος 22ος και στο Β’σκελος 18ος με το τελικό αποτέλεσμα 19ος. Ακόμη , δύο αθλητές είχαμε από την γειτονική Μύκονο στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παπουτσας Μιχάλης, όπου μετά από μηχανική βλάβη δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Στην μικρή κατηγορία ΜΧ65 ο μικρός μας αθλητής κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις , όπου στο Α’σκελος πήρε την 2η θέση και στο Β’σκελος την 1η, με τελικό αποτέλεσμα 1ης θέσης. Ο Μο.Συ.Σ εύχεται σε όλους τούς αθλητές και τα μέλη του πολλά συγχαρητήρια. Επόμενος αγώνας 5/11 στο Αργος.

Γραφείο τύπου Μοτοσικλετιστικού συλλόγου Σύρου

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close