Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Λοιπά Σπορ / 8ος Γύρος Πάρου: Αποτελέσματα-Φωτογραφίες-Βίντεο

8ος Γύρος Πάρου: Αποτελέσματα-Φωτογραφίες-Βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε χθες ο Γύρος της Πάρου.

Ο τερματισμός της Μάγδας Χριστοπούλου, πρώτης γυναίκας του αγώνα !!! Μας τιμά με τις συμμετοχές της στους αγώνες της τρέχοντας με τον Α.Ο.Πάρου από την πρώτη χρονιά δημιουργίας του τμήματος Κλασικού Αθλητισμού!!! Μοναδικές στιγμές, που ακόμα και στο βίντεο δεν μπορούν ν’ αποτυπωθούν!!!

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που από την στιγμή που οι αθλητές και οι αθλήτριες άρχισαν να φτάνουν κοντά στην Παροικιά και μέχρι και να περάσει την γραμμή του τερματισμού και ο τελευταίος δρομέας παρέμειναν εκεί και μας ειδοποιούσαν με ασύρματο και άλλοι τηλεφωνικά, για το ποιος οδεύει προς τον τερματισμό, έτσι ώστε να υποδεχτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δρομείς!!!

Πηγή είδησης: Γύρος Πάρου

Τα τελικά αποτελέσματα ΕΔΩ

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Έκοψε την πίτα ο Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου (Φωτο)

Έκοψε την πίτα ο Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου (Φωτο)… ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ  ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ  ΣΥΡΟΥ” …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares