Τρίτη, 20 Αύγουστος, 2019
Αρχική / Hot News / Ανακοινώθηκαν οι ποινές στον Φοίνικα και στον Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα

Ανακοινώθηκαν οι ποινές στον Φοίνικα και στον Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα

Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και του αθλητή

Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα καθώς και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας για τα όσα έγιναν στον αγώνα Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο. στις 13/3/2019 για την 20η αγωνιστική:

Επιβάλλει:Α. Στο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο ποσού 150 ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 περ. Α υποπερ. α και β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), καθόσον το περιγραφόμενο στα ως άνω έγγραφα και αποδιδόμενο στο εν λόγω σωματείο παράπτωμα της διακοπής του τρίτου (3ου) σετ του αγώνα για τρία (3) λεπτά, επειδή οι φίλαθλοι αυτού πέταξαν χαρτάκια εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης βαρύτητας, ώστε να καθίσταται ιδιαιτέρως δυσφημιστικό για το άθλημα της πετοσφαίρισης, αλλά κρίνεται ως μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δεν οδήγησε στην πρόκληση επεισοδίων, ενώ μετά τις απαιτούμενες συστάσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Β. Στον αθλητή Εβάντρο Ντίαζ Σόουζα την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, ήτοι αυτής που ακολουθεί της γνωστοποίησης σε αυτόν της παρούσας απόφασης, καθώς και χρηματική ποινή ποσού 300 ευρώ, σύμφωνα με τα άρθρα 3 α και γ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού ΕΣΑΠ, για το αποδιδόμενο σε αυτόν παράπτωμα της αποβολής του από τον αγώνα, συνεπεία προσβλητικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς του, που αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα, απορριπτομένων των διαλαμβανομένων στο υπόμνημά του ισχυρισμών ως αβασίμων.

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Κατεπείγουσα υπενθύμιση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατεπείγουσα υπενθύμιση της ΕΠΣ Κυκλάδων Με κατεπείγουσα ανακοίνωση η ΕΠΣ Κυκλάδων πέραν των ευχών για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.