Κυριακή, 25 Φεβρουάριος, 2018
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Διάφορα Τουρνουά (ποδόσφαιρο) / Πρώτα άνθρωπος, μετά προπονητής

Πρώτα άνθρωπος, μετά προπονητής

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Συριανός προπονητής Χρήστος Πελέκης…

Στης 14/08 στο διεθνές αγώνα που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης η Καλλονη αντιμετώπισε την Ιταλική Ουντινεζε (2-2).

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής Πελέκης Χρήστος ζήτησε από το ποδοσφαιριστη της Ουντινεζε Emmanuel Badu την φανέλα του και εκείνος την παραχώρησε.

Ο προπονητής Πελέκης Χρήστος παραχώρησε την φανέλα του αγώνα Καλλονη- Ουντινεζε και άλλες 2 φανέλες από το πρωτάθλημα υποδομών superleague U20, που ήτανε επί 3 χρόνια προπονητής στην CHARITY IDOLS (Μη κερδοσκοπικό οργανισμός στα Χανιά).

Οι φανέλες παραδόθηκαν στον οργανισμό από τον προπονητή Πελέκη Χρήστο υπέρ της Ασπασία,Μυρτώ,Αγγέλου και Γιώργου στο κέντρο από καταστάσεις στην Λάρισα.

Η τρέχουσα προσφορά για κάθε φανέλα ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει άλλες 10 μέρες.

Θα μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα www.charityidols.gr και να δείτε και τις 3 φανέλες και όποιος επιθυμείτε να κάνετε την προσφορά σας και να την αγοράσετε.

Ο Χρήστος Πελέκης άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας και στηρίζει και στέκεται δίπλα στην προσπάθεια που γίνετε για την Ασπασία τον Αγγέλο την Μυρτώ και τον Γιώργο στο κέντρο από καταστάσεις στην Λάρισα.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Πρωταθλήματα υποδομών (Κ12-Κ14-Κ16-Κ18): Όλα τα τελικά αποτελέσματα-Βαθμολογίες

Πρωταθλήματα υποδομών (Κ12-Κ14-Κ16-Κ18): Όλα τα τελικά αποτελέσματα-Βαθμολογίες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ-16 – 1ος ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική) Αγώνας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares