Στίβος

Αρχή για τον Δημητράκη του Πανναξιακού από τη Μύκονο

Από τη Μύκονο και τους 29ους Αιγαιοπελεγίτικους αγώνες θα ξεκινήσει τη σεζόν ο Ανδρέας Δημητράκης που έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στα 1.500μ. και τα 3.000μ.

Ο αθλητής του Πανναξιακού που έκλεισε την περσινή σεζόν με 3:39.45 στα 1.500μ. και 8:16.63 στα 3.000μ. είναι το μεγάλο όνομα των αγώνων που θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Ο Δημητράκης τυπικά έχει το όριο για το ευρωπαϊκό του Βερολίνου (3:40.00) αλλά σύμφωνα με τις επιδόσεις που ζητά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει ανακοινώσει τα δικά του και δεν αποκλείεται να είναι πιο δύσκολο ακόμα και αυτό των 1.500μ. Το 2016 πάντως για το Άμστερνταμ, ο ΣΕΓΑΣ είχε ζητήσει επίδοση 3:39.60 που και αυτή είναι στις δυνατότητες του Δημητράκη.
Την επανεμφάνιση της στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες θα κάνει και η Μαρία Παρδαλού η οποία δηλώθηκε να τρέξει στα 3.000μ.

Πηγή: sportsfeed.gr

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close