Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Volley / Peiratiko.net / Αύριο στις 12.00 η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ

Αύριο στις 12.00 η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ

Αύριο στις 12.00 η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ

Αύριο στις 12.00 η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ…

O πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος καλεί τα σωματεία μέλη της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) δια νομίμων εκπροσώπων τους σε Τακτική Γενική απολογιστική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Εκλογή προέδρου και γραμματέα εργασιών Γ.Σ.2.Διοικητικός απολογισμός από 6 Ιουνίου 2016 έως 15 Ιουνίου 2017.

3.Οικονομικός και διαχειριστικός απολογισμός από 1 Ιουλίου 2016 έως 30 Ιουνίου 2017.

4.Συζήτηση επί διοικητικού, οικονομικού, διαχειριστικού απολογισμού και απόφαση περί απαλλαγής ΔΣ από πάσης ευθύνης.

5.Έγκριση ή μη απόφασης ΔΣ για εγγραφή νέων μελών με βάση τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους σύμφωνα με το καταστατικό, την προκήρυξη πρωταθλήματος, τους κανονισμούς ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ και το ν.2725/1999, όπως ισχύει.

6.Τροποποίθηση Πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (παρουσία 2/3 του συνόλου των ενεργείων σωματείων) η Γ.Σ. θα συγκληθεί εκ νέου τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Τα σωματεία του συνεταιρισμού εκπροσωπούνται απαραίτητα από τον πρόεδρο ή τον αντιπρόεδρο του ΤΑΑ.

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Καπάρωσε τριάδα ο Φοίνικας-στατιστικά-δηλώσεις-ευχαριστήριο

Καπάρωσε τριάδα ο Φοίνικας-στατιστικά-δηλώσεις-ευχαριστήριο Με πρωταγωνιστή τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ που πήρε 31 πόντους και με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares