ΠοδόσφαιροΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Η διοίκηση του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου « Ο ΖΕΥΣ» διαψεύδει ότι ήταν ενήμερη

Η διοίκηση του Α.Μ. Σ. Φιλωτίου ” Ο ΖΕΥΣ ” διαψεύδει  για Μπονιάκο και Νταή όπως γράφτηκε από Ναξιώτικη ιστοσελίδα, όπως αναφέρει το tofiloti.blogspot.gr (Διαβάστε εδώ)

Διαψεύδει η διοίκηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ” Ο ΖΕΥΣ ” το δημοσίευμα του sportcyclades.gr που αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδος Λέανδρος Μπονιάκος και Αντώνης Νταής δήλωσαν ότι έχουν μείνει ελεύθεροι, μάλιστα . Η λίγων 24 τετράωρων νέα διοίκηση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου ” Ο ΖΕΥΣ ” δηλώνει ΜΗΝ ενημερωμένη για τις ενέργειες αυτές και ξεκαθαρίζει ότι πρόθεση της είναι να μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές της μετά τα τέλη Ιουνίου που ξεκινάει και η περίοδος των μεταγραφών όποτε και θα συζητηθούν τέτοια θέματα. Επίσης περιμένει να γίνει και γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων για να ξεκαθαριστεί πως θα σχεδιαστεί το πρωτάθλημα ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: tofiloti.blogspot.gr

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close