Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Στίβος / Οι Τήνιοι Δρομείς στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Οι Τήνιοι Δρομείς στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Οι Τήνιοι Δρομείς στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών…

Τους δικούς της εκπροσώπους θα έχει η Τήνος στον αυριανό, 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Η εκκίνηση για τους δρομείς θα δοθεί στις 09:00 στην Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα.

Οι «Τήνιοι Δρομείς» θα ταξιδέψουν για την Αθήνα ώστε να αγωνιστούν στο Μαραθώνιο, στο αγώνισμα των δέκα (10) χιλιομέτρων και των πέντε (5) χιλιομέτρων. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα ονόματα Καμολίνος Νικόλαος, Κορρές Δημήτριος, Βίδος Δημήτριος, Παλαμάρης Αντώνιος, Μπακτής Ευάγγελος, Σανταμούρης Μιχαήλ, Ζάννε Μαρίνα-Ιωάννα, Φωσκόλου Φράνση, Δελατόλλα Μαίρη, Φυρίγος Ανδρέας, Μπουζαλάκος Παναγιώτης, Καλτάκης Λευτέρης, Νώε Ζαχαρίας, Πλυτάς Σταύρος, Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Ζαλώνη Πόπη, Σιώτου Άννα, Μαραγκός Νικόλαος.
Ζητάμε συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιο όνομα ωστόσο δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τους διοργανωτές για να μας δώσουν τα όποια ονόματα. Τα παραπάνω τα αντλήσαμε από το επίσημο site της διοργάνωσης. 
Έτσι, για ακόμα μια διοργάνωση οι «Τήνιοι Δρομείς» είναι πιστοί στο ραντεβού τους και εκπροσωπούν το νησι της Τήνου σε όλα τα μεγάλα ραντεβού εντός και εκτός συνόρων. Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους συνεχίστε έτσι, με αμείωτο ρυθμό τις όποιες προσπάθειες σας.
Πηγή :

tinostoday.gr

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Syros Santa Run: Ένα «ποτάμι» αγιοβασίληδων για τον Δημήτρη!!! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Syros Santa Run: Ένα «ποτάμι» αγιοβασίληδων για τον Δημήτρη!!! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Του Δημήτρη Ζολώτα Μία τεράστια… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares