Πέμπτη, 25 Απρίλιος, 2019
Αρχική / Cyclades news / Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας

Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας

Έναρξη μαθημάτων ιστιοπλοΐας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ.

Η πρώτη συνάντηση για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα έχει οριστεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, 11:00 π.μ. στον στον Αϊ Γιάννη τον Δέτη.
Η έδρα του Ομίλου θα είναι στον Αϊ Γιάννη τον Δέτη (Μοναστήρι), στους χώρους που έχουν παραχωρηθεί στον ΝΑΪΑΣ από το Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρου.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν:

Τμήμα συνεχούς εκπαιδεύσεως αρχαρίων και προχωρημένων με σκάφη Optimist

Βασικός σκοπός του τμήματος είναι η εκμάθηση και ενασχόληση με την ναυτική τέχνη. Οι μαθητές  θα έχουν τη δυνατότητα  να γνωρίσουν την Ιστιοπλοΐα, οι προχωρημένοι να συμμετάσχουν σε αγώνες και ανάλογα με την σωματική τους διάπλαση, να μεταπηδήσουν αργότερα στις  επόμενες κατηγορίες του Ομίλου. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων. Η γνώση κολύμβησης αποτελεί βασική προϋπόθεσή για εγγραφή.
Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Υπεύθυνη: Πολυξένη Σαρρή  (προπονήτρια – απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α).

Τμήμα εκπαιδεύσεως εφήβων με σκάφη Laser

Το τμήμα έχει ως σκοπό να φέρει σε επαφή τους  εφήβους με τη θάλασσα και να τους εκπαιδεύσει στη χρήση ιστιοφόρων σκαφών. Το τμήμα επίσης  αποτελεί το επόμενο στάδιο της εκπαίδευσης για όσους ολοκληρώνουν το τμήμα Optimist. Οι αθλητές του τμήματος θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε τοπικούς αγώνες. Το τμήμα απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 13 – 17 χρόνων. Η γνώση κολύμβησης αποτελεί βασική προϋπόθεσή για εγγραφή.

Υπεύθυνος: Μάρκελλος Βλασσόπουλος 

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018, ώρα 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση  για εγγραφές, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, γνωριμία με τους προπονητές και προγραμματισμό των μαθημάτων.
  • Έδρα: Άι Γιάννης Δέτης(Μοναστήρι).
  • Πληροφορίες : 6948835840 (καθημερινά 10:00 – 12:00 και 19:00 – 21:00).
Ανοίγουμε πανιά…

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Επιστολή Γ. Λεονταρίτη σε Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Επιστολή Γ. Λεονταρίτη σε Ναυτικό Όμιλο Σύρου… Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο διοικητικό συμβούλιο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Shares