Τετάρτη, 24 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Volley / Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στηρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στηρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στηρίζει τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με ανακοίνωση της προς τα ΜΜΕ η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ αποφάσισε την έμπρακτη στήριξή της προς τον σύλλογο:

Με ανακοίνωση της προς τα ΜΜΕ η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ αποφάσισε την έμπρακτη στήριξή της προς τον σύλλογο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου στα πλαίσια του σχεδίου τουριστικής πολιτικής ως αναπτύχθηκε από το νέο Δ.Σ κατά το τελευταίο δίμηνο, ένταξε την ενίσχυση και προώθηση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων καθώς αυτές αποτελούν πόρους τουριστικής ωφέλειας, διαφοροποίησης και ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος.
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, μετά από μία αποτελεσματική συνάντηση με το απερχόμενο ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα και περήφανα την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την οικονομική και διοικητική επανόρθωση του Πανναξιακού ΑΟΝ.
Το Δ.Σ της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1) Να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος διαμονής, τόσο στην εξεύρεση κατάλληλου καταλύματος όσο και στον περιορισμό της δαπάνης σε λειτουργικό κόστος.
2) Να ζητήσει απ’ τα μέλη την οικονομική στήριξη.
3) Να προβάλλει στα μέλη της, τα οφέλη και τα κίνητρα χορηγίας στη μεγάλη εθνική κατηγορία Α1 βόλλεϋ γυναικών.
Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί όλους τους τουριστικούς φορείς και το Δήμο Νάξου, να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη μεγάλη προσπάθεια διατήρησης του Πανναξιακού ΑΟΝ στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο, ώστε να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία δίπλα στις σπουδαιότερες Ελληνικές ομάδες.
Με τιμή,

Πρόεδρος  Βαγγέλης Κατσαράς
Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Φραντζέσκος
Γεν. Γραμματέας Μανώλης Μπαρδάνης
Ταμίας Γιάννης Πολυχρονάκος
Μέλος Στέλιος Βαθρακοκοίλης

Γραφείο τύπου Πανναξιακός ΑΟΝ

 

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Blue Star Ferries και το πλήρωμα του Blue Star Naxos.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ευχαριστεί την Blue Star Ferries και το πλήρωμα του Blue Star Naxos. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares