ΠοδόσφαιροΤοπικό Ανδρών (ποδόσφαιρο)

Οι επιστολές Αστέρα Τραγαίας και ΠΑΣ Τήνου που δείχνουν πως το ποδόσφαιρο «ενώνει»

Αστέρας Τραγαίας και ΠΑΣ Τήνου με τις επιστολές τους αποδεικνύουν στην πράξη πως το ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη «γιορτή» και ενώνει τα νησιά των Κυκλάδων….

 

Επιστολή Αστέρα Τραγαίας

ΘΕΜΑ: « Διεξαγωγή τελικού ανάδειξης πρωταθλητή Β’ κατηγορίας Κυκλάδων»

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων για τον ορισμό ως τόπο διεξαγωγής του τελικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων μας , τη Τήνο, το νησί της Μεγαλόχαρης. Η αποστολή μας θα συνοδεύεται από εκδρομείς, οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι θα συνδυάσουν την παρακολούθηση μίας ποδοσφαιρικής γιορτής με το προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη. Πάντα η διεξαγωγή ενός τελικού ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί μία γιορτή. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί σε αθλητικό πνεύμα, μέσα σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο άλλα και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ήδη η κοινή μας στάση για το τόπο διεξαγωγής του τελικού έχει τύχει κολακευτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διοικήσεις των σωματείων μας. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν όμως η Κυκλαδίτικη καταγωγή μας και η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Ο Πρόεδρος Παραράς Μιχαήλ

Ο Γεν. Γραμματέας  Λυμπερτάς Εμμανουήλ

 

Η πρώτη απάντηση ΠΑΣ Τήνου

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και να έχουν τόσο ανοιχτό μυαλό και να βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν γιορτή . Γιατί γιορτή είναι . Με αφορμή την πολύ καλή σας επιστολή θα βγάλουμε μια ανακοίνωση για την διεξαγωγή του τελικού . Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να σας φιλοξενήσουμε όπως πρέπει . Τα λέμε την Κυριακή στη στον τελικό στη γιορτή του ποδοσφαίρου και ας κερδίσει ο καλύτερος

Η επίσημη επιστολή του ΠΑΣ Τήνου

Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων για τον ορισμό του τελικού στο νησί μας την Τήνο . Η αποστολή της Ναξου θα συνοδεύεται από εκδρομείς, οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι θα συνδυάσουν την παρακολούθηση μίας ποδοσφαιρικής γιορτής με το προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη , λεωφορεία θα περιμένουν τους επισκεπτες μας να τους μεταφέρουν στο γήπεδο .

Πάντα η διεξαγωγή ενός τελικού ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί μία γιορτή. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί σε αθλητικό πνεύμα, μέσα σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο άλλα και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Ο τελικός θα χρηματοδοτηθεί απο τα ίδια τα σωματεία και για αυτο το λόγο θα μπει μια συμβολική είσοδος 5€ για την κάλυψη κάποιων εξόδων , τα παιδια θα μπαίνουν δωρεάν .
Ο Δήμος Τήνου ως ένδειξη φιλοξενίας θα προσφέρει γεύμα μετά το τέλος του αγώνα στις δυο ομαδες . Ήδη η κοινή μας στάση για το τόπο διεξαγωγής του τελικού έχει τύχει κολακευτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις διοικήσεις των σωματείων μας.Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνουν όμως η Κυκλαδίτικη καταγωγή μας και η αγάπη για το ποδόσφαιρο.Ευχόμαστε ένα καλό αγώνα και ο καλύτερος ας κερδίσει .

ΠΑΣ Τήνου

Η αφίσα του αγώνα

 

Tags

SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close