Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος, 2018
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας!!

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας!!

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας!!

Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα γήπεδα των Κυκλάδων και σίγουρα ένα από τα ονόματα  που δείχνουν να απασχολούν τις τελευταίες ημέρες τρεις ομάδες από τις Κυκλάδες.

Από τις 27 Νοεμβρίου σας έχουμε ενημερώσει (διαβάστε εδώ) για ενδιαφέρον του Α.Ο Μυκόνου να εντάξει στο δυναμικό του τον Αιγιώτη ποδοσφαιριστή. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει στον Ταμυναϊκό για προσωπικούς λόγους. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Κυκλάδων (πέρσι), βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που μαρτυρούν τα δυο γκολ που σημείωσε με την ομάδα του τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας εκτός από τον Α.Ο.Μ, φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση και από άλλες δυο ομάδες των Κυκλάδων, προκειμένου να επιστρέψει στο Νομό μας για το υπόλοιπο της σεζόν. Η προοπτική του Α.Ο Μυκόνου δείχνει να τον δελεάζει, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δυο πλευρών και αν δεν αλλάξει κάτι το συνταρακτικό, ίσως και τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Δείτε την πραγματικά εκπληκτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sportcyclades24.gr..