Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Football Academies / Γιάννης Τζώρτζης: Ευχαριστώ σε Πάγο και Άρσεναλ

Γιάννης Τζώρτζης: Ευχαριστώ σε Πάγο και Άρσεναλ

Σε αναζήτηση προπονητή ο Πάγος και το ευχαριστώ του Τζώρτζη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ομάδα του Α.Ο Πάγου, καθώς στο νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Τζώρτζης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Οι σχέσεις Πάγου και Γιάννη Τζώρτζη είναι  εξαιρετικές, καθώς οι διοικούντες της ομάδας εκτιμούν τη δουλειά που έκανε ο Συριανός τεχνικός την περσινή χρονιά, ενώ παράλληλα και ο ίδιος ο Τζώρτζης έχει να δηλώνει τα καλύτερα για την ομάδα.

Οι πολλές υποχρεώσεις με την ακαδημία της Άρσεναλ και τα αρκετά (φέτος) ταξίδια που θα υποχρεωθεί να κάνει ο Συριανός προπονητής με την ομάδα την επόμενη σεζόν, οδήγησαν τις δυο πλευρές σε «φιλικό διαζύγιο».

Το Sportcyclades24.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Τζώρτζη που επιβεβαίωσε το γεγονός ότι τη νέα χρονιά θα ασχοληθεί μόνο με την ακαδημία της Άρσεναλ…

«Ναι είναι αλήθεια πως τη νέα χρονιά θα ασχοληθώ αποκλειστικά με την Arsenal Soccer Schools. Όταν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω σωστά. Φέτος θα έχω πολλές υποχρεώσεις και αρκετά ταξίδια, κάτι που θα μου ήταν πολύ δύσκολο να κάνω και με τον Πάγο. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πάγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περσινή χρονιά και μακάρι μελλοντικά να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω και στους υπεύθυνους της ακαδημίας της Άρσεναλ Σύρου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τα τελευταία χρόνια».

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αποτυχία με επιτυχία: «Δυο μέτρα δρόμος»

Αποτυχία με επιτυχία: «Δυο μέτρα δρόμος»… Ο Πάγος στάθηκε ζωντανός στη Μύκονο και ελπίζει, με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares