Σάββατο, 16 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / Το ευχαριστώ του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης!

Το ευχαριστώ του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης!

Το ευχαριστώ του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης!

Το δελτίο τύπου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για το Syros Trimore Triathlon 2017 που ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. 

Δελτίο Τύπου

 

          Με επιτυχία, που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, ολοκληρώθηκε η τετραήμερη αθλητική διοργάνωση Syros Trimore Triathlon 2017, από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2017, μια διοργάνωση η οποία περιελάμβανε κορυφαία αθλητικά αγωνίσματα (τρίαθλο ανδρών, γυναικών και παιδιών, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και δρομικά events), παρουσίαση βιβλίου, dj και pasta party κ.τ.λ., ξεσηκώνοντας και ενθουσιάζοντας, τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους θεατές (κατοίκους και επισκέπτες του νησιού), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά.

Η Σύρος, για τέσσερις ημέρες, ξεχείλισε από πάθος, ενέργεια, νιάτα και χαμόγελα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικά γεγονότα παγκόσμιου βεληνεκούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, οι αθλητές που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ οι αθλητές, προπονητές και συνοδοί τους ξεπέρασαν του 2.500, με συμμετοχές από 11 χώρες.

Πρώτο και κυρίαρχο μέλημά μας αποτελούσε η ασφάλεια των αγωνιζομένων, γεγονός το οποίο απαιτούσε υψηλό επίπεδο συντονισμού και τεχνογνωσία από τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών και μέτρων ασφαλείας, τα οποία και λάβαμε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνδιοργανωτή μας, την Ομάδα Trimore, για την πολύμηνη και στενή συνεργασίας μας, με σκοπό την άρτια προετοιμασία και υλοποίηση αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, τη Λιμενική Αστυνομία, την Τροχαία Σύρου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την καθοριστική και αδιάλειπτη συμβολή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου, τους μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές, οι οποίοι αγκάλιασαν το Syros Trimore Triathlon 2017 (τα στοιχεία τους βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης), τους αθλητές, συνοδούς και επισκέπτες του νησιού μας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών», τους εθελοντές, που για μία ακόμη φορά κατέθεσαν την ψυχή τους, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς και τους συμπολίτες μας, οι οποίοι βρέθηκαν κοντά σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του τετραημέρου, προκειμένου να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών, επιδεικνύοντας υπομονή και κατανόηση, κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες αξίζουν στον Πρόεδρο και τα μέλη της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου μας, στους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συμβολή τους στην προετοιμασία ενός τόσο σύνθετου και απαιτητικού event, καθώς και στην Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους μεμονωμένους επιχειρηματίες του νησιού για την υποστήριξη της διοργάνωσης, γεγονός το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τον κολακευτικό σχολιασμό εκ μέρους των αθλητών και επισκεπτών του νησιού μας για τις υψηλού επιπέδου παροχές που απήλαυσαν.

Η Σύρος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι με σχέδιο και σωστό προγραμματισμό μπορεί να αποτελέσει κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού, ικανό να έλξει επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα σε έναν μήνα, όπως ο Ιούνιος αλλά και ο Σεπτέμβριος, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν χαρακτηρίζονταν από υψηλή επισκεψιμότητα.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του νησιού μας θα επιδείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό και επαγγελματισμό αντίστοιχα, όπως έπραξαν στο  Syros Trimore Triathlon 2017, και με την μεγαλύτερη μπασκετική διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα, το LG AegeanBall Festival 2017, την οποία, μαζί με χιλιάδες επισκέπτες, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε, κατά το διάστημα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Αν το πρώτο Syros Trimore Triathlon μας ενθουσίασε, το δεύτερο χωρίς αμφιβολία μας συνάρπασε. Μετράμε λοιπόν αντίστροφα και ανυπόμονα για το Syros Trimore Triathlon 2018.

 

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Νέες επιτυχίες για τον Μοτοσυκλετιστικό σύλλογο Σύρου

Νέες επιτυχίες για τον Μοτοσυκλετιστικό σύλλογο Σύρου… Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας λόγω των εκτάκτων καιρικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares