Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος, 2017
Αρχική / Cyclades Water Sports / Φιλικός αγώνας επίδειξης «Sea Water polo»

Φιλικός αγώνας επίδειξης «Sea Water polo»

Φιλικός αγώνας επίδειξης «Sea Water polo»

Μια μέρα μετά τη μεγάλη γορτή της Παναγίας, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, διεξάγεται ο φιλικός αγώνας επίδειξης υδατοσφαίρισης “SEA WATER POLO” του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, στην περιοχή «Νησάκι».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Ομίλου μας σχετικά με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα επίδειξης υδατοσφαίρισης “SEA WATER POLO” του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2016 στην περιοχή «Νησάκι».

Τον αγώνα θα διευθύνει ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Δαμιανάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε εθελοντικά στην πρόσκληση του Ομίλου.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις προωθητικές ενέργειες του Ομίλου για τη διάδοση των αθλημάτων της πισίνας, τη γνωριμία με το άθλημα της υδατοσφαίρισης και την προσέλκυση των νέων στο ναυταθλητισμό. Αποσπάσματα σε μορφή slide show θα προβάλλονται σε ένα μικρό video wall και η μουσική θα κρατήσει συντροφιά όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου και το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Συνημμένο στοιχείο 1 (ένα): Η αφίσα της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε θερμά για την προβολή της εκδήλωσης και την ένταξή της στην «ατζέντα» των εκδηλώσεων του νησιού με σκοπό την προσέλκυση και των επισκεπτών της Σύρου.

 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Γραφείο Προέδρου Ν.Ο Σύρου

Syros Island International Center of Nautical Sport

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την «μπάλα» στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου

Αγωνιστική δράση του Τμήματος Ανοιχτής Θαλάσσης του ΝΟ Σύρου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares