Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Φιλικός αγώνας γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Φιλικός αγώνας γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Φιλικός αγώνας γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Το σωματείο γυναικείου ποδοσφαίρου Α.Ο. Περσέας Σύρου θα δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.
Ο Α.Ο. Περσέας Σύρου είναι ένα νεοσύστατο σωματείο ποδοσφαίρου γυναικών, που έχει μόλις ένα μήνα ζωής από την ίδρυσή του, με 24 αθλήτριες
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου, θα συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα γυναικών της Γ’ Εθνικής και ο φιλικός αγώνας θα γίνει στα πλαίσια προετοιμασία της ομάδας.


Ο αγώνας όμως θα έχει και ένα ακόμη σκοπό.
Οι αθλήτριες θα παίξουν με το ροζ κορδελάκι στο στήθος για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στο πλαίσιο του μήνα Οκτωβρίου, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί ως Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.
Στο γήπεδο θα διανεμηθεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Και επίσημα στον Α.Ο Μυκόνου ο Άγγελος Αργυρός

Και επίσημα στον Α.Ο Μυκόνου ο Άγγελος Αργυρός… Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του «24»  εδώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares