Κυριακή, 25 Φεβρουάριος, 2018
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Γ Εθνική / «Ο φόβος του ονόματος», οι καταγγελίες και ο Φώσκολος που δεν έφυγε ποτέ!

«Ο φόβος του ονόματος», οι καταγγελίες και ο Φώσκολος που δεν έφυγε ποτέ!

Από τον Δημοσιογράφο που τα «παίρνει», στον Δημοσιογράφο που τα «δίνει». Από τον φόβο της Γ Εθνικής, στην αβεβαιότητα της επόμενης ημέρας και τον Γιώργο Φώσκολο που δεν έφυγε ποτέ.

Τρίτη σήμερα 30 Μαΐου 2017. Επιστρέφουμε για την τελευταία αρθρογραφία της φετινής σεζόν, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν σε όλα τα μέτωπα. Ποια είναι τα θέματα που θα ασχοληθούμε, λίγο πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Ιουνίου που θα ξαναγυρίσω; Πάμε να τα δούμε….

Του: Μάκη Πρίντεζη

Α.Ο Σύρου διοικητικά,« κατηγορίες» Άκη Πύργου για Δημοσιογράφο που έχει στερήσει πολλά χρήματα από το ταμείο του συλλόγου, Δημοσιογράφο που τα «έσκασε» προκειμένου να έρθει παίκτης στον Α.Ο Σύρου όπως αναφέρει μια «έγκυρη» και «έγκαιρη» ιστοσελίδα και ο Γιώργος Φώσκολος που δεν έφυγε ποτέ. Λίγα θέματα, πολύ κουβέντα σε μια αρθρογραφία 2356 λέξεων. Μεγάλη. Για πάμε.

Α.Ο Σύρου: Φοβίζει το «όνομα» όχι η κατηγορία

Ακούω διάφορα, διαβάζω επίσης περισσότερα, για το πώς θα μπορέσει η ομάδα να σταθεί στην Γ Εθνική, χωρίς να έχει στην διάθεση της πολλά χρήματα να επενδύσει. Ακούω πως κάποιοι σκέφτονται ακόμη και την λύση του τοπικού πρωταθλήματος, αν δεν βρεθούν σοβαροί επενδυτές και άνθρωποι που θα μπουν στην ομάδα να «σπρώξουν» χρήμα. Πολλοί μάλιστα, φέρνουν ως παράδειγμα τον φετινό όμιλο του Πανθηραϊκού, όπου πραγματικά ήταν πανίσχυρος, τον παρομοιάζουν με τον όμιλο του Α.Ο Σύρου της νέας χρονιάς, πιάνουν τα «κομπιουτεράκια» και έχοντας στο μυαλό τους ότι του χρόνου θα πέσουν 5-6 ομάδες, βγάζουν το αποτέλεσμα… Πέσαμε!! Δεν έχουμε τύχη. Χρειάζονται πάνω από 300 χιλιάδες για να μπορέσουμε να σταθούμε. Λυπηρά πράγματα.

Να θυμίσω στον κόσμο για να μη τρομάζει, πως το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, διεξήχθη σε 4 ομίλους, όπου σε αυτό συμμετείχαν 61 ομάδες. Ομάδες πραγματικά επιπέδου Γ Εθνικής (στην πλειοψηφία τους). Άλλωστε για να βγεις πρωταθλητής στην Ένωση σου και να εξασφαλίσεις και την άνοδο μέσω των μπαράζ , σημαίνει ότι φτιάχτηκες για να συμμετέχεις σε αυτή την δύσκολη κατηγορία. Τρανταχτό παράδειγμα ο Πανθηραϊκός (2015-16), που από το τοπικό επένδυσε σε παίκτες υψηλού επιπέδου, έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με τους Βέρμπη και Μπρέσκα στα μισά της σεζόν και ανέβηκε. Το κυνήγησε. Το ήθελε. Ήταν έτοιμος γι αυτό. Αν θυμάστε στα μπαράζ ανόδου, ο Πανθηραϊκός έκανε «πάρτι», γιατί με εξαίρεση την Ρόδο, κανείς δεν είχε την δυναμική να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία. Κανείς δεν μπορούσε να τον κοντράρει, με τους αντιπάλους να αδυνατούν ακόμη και να ταξιδέψουν. Δεν θυμάμαι λάθος. Δεν μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Η φετινή Γ Εθνική (2017-18) θα είναι κάτι το διαφορετικό. Για την ακρίβεια… ένα τριπλό «μείγμα» ομάδων  Γ Εθνικής, Δ Εθνικής αλλά και λιγοστές καθαρά των τοπικών Ενώσεων. Είναι αδιανόητο στην Ελλάδα της κρίσης, 110 ομάδες από την Γ ΕΘΝΙΚΗ να υψώσουν «ανάστημα», να επενδύσουν σε μεταγραφές και να πουν όλες… «έχω ομάδα». Κάποιες ομάδες προβιβάστηκαν στην Γ Εθνική χωρίς να είναι αυτοσκοπός τους, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Ένωσης τους  και με τις αλλαγές της ΕΠΟ φέτος, ξαφνικά βρέθηκαν σε αυτό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Α.Ο Σύρου, που δεν ήταν εξ αρχής σίγουρος αν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στην Γ Εθνική. Πήρε το πρωτάθλημα (τι να κάνει να το δώσει;;;) και τώρα βρίσκεται εδώ. Στην Γ Εθνική ,που τη νέα χρονιά με τις αλλαγές που προαναφέραμε, θα παραπέμπει σε πρωτάθλημα της παλαιάς Δ Εθνικής. Από τις περίπου 110 ομάδες, σίγουρα 30 στον αριθμό, θα είναι φτιαγμένες για να πρωταγωνιστήσουν, με στόχο τους ,όχι μόνο μια καλή πορεία, αλλά και την άνοδο στην Β Εθνική. Λογικό. Αναπόφευκτο… Κάποιες άλλες, περίπου 40 στον αριθμό, δείχνουν την διάθεση να επενδύσουν σε μεταγραφές, με στόχο μια καλή παρουσία και φυσικά την σίγουρη παραμονή τους στην κατηγορία. Με τα ως τώρα δεδομένα και δεν είναι υπερβολή, τουλάχιστον 40 ομάδες (από τους 8 ομίλους), βρίσκονται στη φάση της αβεβαιότητας. Κάτι αντίστοιχο με τον Α.Ο Σύρου. Ομάδες που ανέβηκαν ή παρέμειναν στην κατηγορία και δεν γνωρίζουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα γι αυτούς. Αυτό λέει… με τα μέχρι τώρα δεδομένα το ρεπορτάζ μου, από μια «τηλεφωνική γύρα» σε ομάδες που γνωρίζω εγώ, αλλά και συνάδελφοι μου , που καλύπτουν την Γ κατηγορία.

Γνώμη μου, είναι πως περισσότερο φοβίζει το «όνομα» της κατηγορίας (Γ Εθνική), παρά η δυναμική που θα έχουν οι ομάδες τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αν για παράδειγμα ο Α.Ο Σύρου αγωνίζονταν στην Δ Εθνική, τώρα κανείς δεν θα μιλούσε για μια δύσκολη επόμενη ημέρα. Το έχουμε ξαναζήσει…  Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πρωταγωνιστήσεις, σίγουρα τα έξοδα θα είναι πολύ περισσότερα, σίγουρα μια νησιώτικη ομάδα έχει πολύ περισσότερα «βάρη» από τις ομάδες του «λεκανοπεδίου», αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά, όπως μέχρι σήμερα παρουσιάζονται.

Για να κλείσω το θέμα…

Νομίζω πως ανεξαρτήτου διοίκησης και προσώπων , θα πρέπει να μπει μέσα στην ομάδα ένας άνθρωπος που να γνωρίζει… όχι ποδόσφαιρο (όλοι ξέρουν), αλλά την κατηγορία. Την Γ΄ Εθνική. Να κάνει μια «γύρα» σε όλες τις ομάδες και να δει με τα μάτια του, πως τον ίδιο φόβο και την ίδια ανασφάλεια νοιώθουν ίσως και οι μισές ομάδες της ίδιας κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-18. Να μεταφέρει στην διοίκηση, πως ο Α και Β ποδοσφαιριστής που ζητάει 1500 ευρώ μηνιαίως (για παράδειγμα), τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει στην ζωή του σαν ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, είναι 3 φορές κάτω… από αυτά που ζητάει.

ΝΑΙ… η επαρχεία πληρώνεται

Είναι αλήθεια, πως για να φύγει ένας ποδοσφαιριστής από την οικογένεια του και το σπίτι του, θα ζητήσει σαφώς περισσότερα χρήματα από αυτά λαμβάνει στο λεκανοπέδιο για παράδειγμα. Εκεί έχει το σπίτι του, το φαγητό του, πιθανόν και την δουλειά του. Δεκτό. Ωστόσο, ο άνθρωπος που θα «χτίσει» την ομάδα της νέας χρονιάς και θα αναλάβει να διαχειριστεί το «μπάτζετ», θα πρέπει να είναι σίγουρος, πως δεν θα πληρώσει το «μαύρο… χαβιάρι». Θυμάστε την εποχή του Αστέρα, όπου ο Ρένος Φρέρης έδωσε ότι είχε και δεν είχε προκειμένου να φέρει «αστακό» στην ομάδα και να καμαρώνει το νησί….. και στο τέλος ο Στασινόπουλος έφερε ότι πιο «σάπιο ψάρι» υπήρχε στην κατηγορία.

Δεν τα γράφω για να κάνω τον έξυπνο, ούτε για να θίξω κάποιον. Αλλά επιμένω. Ένας σωστός άνθρωπος, τεχνικός διευθυντής και όχι μάνατζερ (Μιχάλης Λιγνός για παράδειγμα) , μπορεί να κάνει ΟΜΑΔΑ, με τα μισά χρήματα από αυτά  που βγαίνουν στην δημοσιότητα ότι χρειάζονται για να έχεις ομάδα, στο πρωτάθλημα της Γ, που οι μισές θα είναι επιπέδου Δ Εθνικής.  Επιμένω σε αυτό. Δεν λέω πως αν φτιαχτεί μια ομάδα με μικρό μπάτζετ και σωστό σχεδιασμό, σώθηκε στα σίγουρα, αλλά δεν θα έρθει και μια καταστροφική πορεία.. Μην συγκρίνεται την φετινή Γ Εθνική με την επόμενη. Την φετινή 7η ομάδα από το τέλος που σώθηκε, επίσης με της επόμενης. Άλλη σεζόν, άλλο πρωτάθλημα, άλλη;;; κατηγορία.

Έφυγε ο Φώσκολος στα αλήθεια;

Γυρίζουμε στα διοικητικά του Α.Ο Σύρου όπου την προηγούμενη εβδομάδα, έσκασε σαν «βόμβα» η αποχώρηση του Γιώργου Φώσκολου από τον Α.Ο Σύρου. Μετά από 5 πετυχημένα  γι αυτόν χρόνια στο τιμόνι της ομάδας, ο Συριανός παράγοντας παρέδωσε τα «κλειδιά» στους Πύργο και Ζιάβρα, προκειμένου να μεριμνήσουν για τα άτομα που θα στελεχώσουν την διοίκηση της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όταν μου το είπαν οι συνεργάτες μου από το τηλέφωνο, τους ρώτησα αν είναι αλήθεια. Δύσκολο να το πιστέψεις.

Θυμήθηκα μια ιστορία, με έναν καλό μου φίλο και ρεπόρτερ της ΑΕΚ, όταν στις 6 Ιανουαρίου του 2016 (ημέρα Τετάρτη αν θυμάμαι καλά), με πήρε τηλέφωνο στις 8.00 το πρωί και μου είπε… «πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης». Του λέω… «στα αλήθεια πέθανε;»… για να βάλει τα γέλια πριν με κλείσει. Την ίδια ερώτηση έκανα και εξακολουθώ να κάνω και σε εσάς. Στα αλήθεια έφυγε ο Γιώργος Φώσκολος από τον Α.Ο Σύρου; Εγώ δεν το πιστεύω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν το πιστεύω αυτό. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της , αυτή η «πονηρή νυφίτσα», αλλά γνώμη μου είναι πως δεν έφυγε ποτέ.

Α. Ένας λόγος… είναι πως δύσκολα να αφήσει τόσο εύκολα, ένα «κτίσμα» καθαρά δικό του, που μόχθησε 5 ολόκληρα χρόνια γι αυτή την στιγμή. Την στιγμή της Γ Εθνικής.

Β. Δεύτερος λόγος… είναι πως ποτέ ένας «καπετάνιος» δεν πηδάει πρώτος από το καράβι την στιγμή της «τρικυμίας». Μπορεί στα «μάτια» του κόσμου να φάνηκε πως «πήδηξε» στον «Ωκεανό» , ωστόσο είμαι σίγουρος πως πριν πέσει στην «θάλασσα», από κάπου  έχει πιαστεί.

Γ. Τρίτος λόγος… είναι πολύ εγωιστής για να αφήσει άλλους να πάρουν το «χρίσμα» της Γ Εθνικής, σε μια ομάδα που έδωσε πολλά για να την φτάσει ως εδώ.

Δ. Τέταρτος λόγος… (και επικρατέστερος) θέλει να αποδείξει πως χωρίς εκείνον στο «τιμόνι», το καράβι που λέγεται Α.Ο Σύρου δεν έχει προορισμό. Θα αφήσει την ομάδα λίγες εβδομάδες να περάσει  «δύσκολα» και αφού δεν βρεθεί λύση, θα ανέβει ξανά στο «καράβι», θα φορέσει το «κοστούμι» του «σωτήρα» και θα μπει και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους στον δύσκολο δρόμο… του να οδηγήσουν την ομάδα στην Γ Εθνική.

Γιατί αν δεν συμβεί αυτό, τότε επιβεβαιώνεται το δεύτερο σενάριο, όπου ο «καπετάνιος» πηδάει πρώτος από το καράβι την στιγμή της μεγάλης «τρικυμίας». Δε νομίζω πως είναι έτοιμος να «τσαλακώσει» τόσο εύκολα το «ποδοσφαιρικό του κοστούμι».

Ο Δημοσιογράφος που πληρώνεται  και ο Δημοσιογράφος που πληρώνει;;;

Καταγγελία «σοκ» από τον Άκη Πύργο την ημέρα της δεύτερης συνάντησης στον Α.Ο Σύρου, με τον Συριανό επιχειρηματία να δηλώνει παρουσία παραγόντων, φίλων και Δημοσιογράφων, πως στην δύσκολη στιγμή που η ομάδα δεν έχει χρήματα, είναι αδιανόητο να πληρώνει Δημοσιογράφους εκτός Σύρου για να καλύψουν την ομάδα. Ο δε… γνωστός επιχειρηματίας, που ήταν από τους πρωτεργάτες της επιστροφής του 2012 (μαζί με Φώσκολο, Ραουζαίο, Κόκκαλη, Καλούδη), έκανε λόγο για «μίζες», απειλές, και μανατζεριλίκια του Δημοσιογράφου, που μόνο κακό έχουν κάνει ως τώρα στην ομάδα. Για την ακρίβεια… ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον Πύργο, που μάλλον πέρασαν από το μυαλό του τα «πεταμένα χρήματα» του 2012 και η «αρπάγη» παικτών από το καράβι…. την στιγμή που έρχονταν να υπογράψουν στον Άγιαξ … στον «βωμό» μιας προκαταβολής….

Μπορεί εμείς να μην γράψαμε το όνομα του Δημοσιογράφου, καθώς στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης, αναφέραμε απλά το γεγονός, ωστόσο ο Άκης Πύργος ανέφερε ξεκάθαρα το όνομα αυτού, ενώ παράλληλα τόνισε σε Συριανό συνεργάτη του, να του αναφέρει όλα όσα του καταλογίζει.

Από τον Δημοσιογράφο που τα «παίρνει», στον Δημοσιογράφο που τα δίνει…

Εβδομάδα δημοσιογράφων ήταν τελικά η προηγούμενη, καθώς σε δημοσίευμα ναξιώτικης ιστοσελίδας, τονίστηκε πως κάποιος συνάδελφος, πλήρωσε ποδοσφαιριστή προκειμένου να υπογράψει στον Α.Ο Σύρου. Αρχικά μου το μετέφεραν οι συνεργάτες μου, μέχρι να μπω και να το διαβάσω με τα ίδια μου τα μάτια. Το Δημοσίευμα  αναφέρει ,πως Δημοσιογράφος έδωσε ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να κλείσει ένας ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Α.Ο Σύρου. Από την τσέπη του. Από τα χέρια του. Αλήθεια ή μύθος;;;

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω να τονίσουμε πως το Δημοσίευμα αναφέρει:

«Γνωρίζουμε ότι Δημοσιογράφος έδωσε πέρυσι με τα χέρια του χρηματικό ποσό σε παίκτη για να κλείσει στον Α.Ο Σύρου, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στην παρουσία του Α.Ο Σύρου στη Γ΄ Εθνική και δεν πρέπει να απασχολεί τον κ. Πύργο».

Όπως και να χει, διάβασα και ένα πραγματικά «έγκυρο και έγκαιρο» ρεπορτάζ. Μπράβο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο, πως δεν υπάρχουν μόνο δημοσιογράφοι που τα «παίρνουν» για να προσφέρουν έργο, αλλά και άλλοι που τα δίνουν… επίσης για να προσφέρουν έργο στις ομάδες και στις μεγάλες τους αγάπες. Μπράβο… που φρόντισε ο συνάδελφος από την «γειτονική» ιστοσελίδα , να αποκαταστήσει το «όνομα» των Δημοσιογράφων του Νομού μας. Θα ήταν πραγματικά άδικο, ο κόσμος των Κυκλάδων να σχηματίσει άσχημη εικόνα  για όλους μας, απλά και μόνο επειδή ένας συνάδελφος μας, αποτελεί την αρνητική εξαίρεση στον κανόνα. Ο τοπικός Δημοσιογράφος πρέπει να πληρώνεται από τον εργοδότη του, ή από τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας, αν επρόκειτο για ιδιοκτήτη. Το χρήμα πρέπει να σταματάει εκεί. Αν εμπλέκονται ομάδες σε αυτό, τότε να είστε σίγουροι, πως οι απόψεις του Δημοσιογράφου αλλάζουν μέρα με την μέρα. Το χρήμα αλλάζει απόψεις φίλοι μου…

Συνεχίζουμε με το θέμα μας…

Την στιγμή που υπάρχουν Δημοσιογράφοι που τα «παίρνουν» (παράγοντες το δήλωσαν και όχι εγώ), όπως επιβεβαίωσε δημόσια ο Άκης Πύργος για να φέρουν παίκτες σε ομάδες, υπάρχουν και Δημοσιογράφοι που «δίνουν» χρήματα για να έρθουν παίκτες  σε ομάδες.; Ρε κορόιδα που υπάρχουν το 2017, της οικονομικής κρίσης… η αλήθεια είναι. Ομολογώ δημόσια, πως πρέπει να βγει η αλήθεια στην φόρα και να μας πει κάποιος από το Δ.Σ του συλλόγου, ποιος Δημοσιογράφος είναι αυτός που πλήρωσε… ή εξυπηρέτησε (αναφέρει το δικό μου ρεπορτάζ)  προκειμένου να πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ», ο ποδοσφαιριστής και να μεταγραφεί από την ομάδα της Αθήνας σε αυτή της Σύρου. Η να διαψεύσει αν είναι ψέμα.

Αν υπάρχει πραγματικά κάποιος συνάδελφος, που έκανε αυτή την κίνηση (να δώσει όχι να πάρει), και να βοηθήσει την ομάδα του Α.Ο Σύρου και παράλληλα το νησί της Σύρου. Βέβαια οι δυο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές και ουδέ ποτέ μοιάζει να έχουν κάποιο κοινό μεταξύ τους.

Δυο οι κατηγορούμενοι λοιπόν. Δυο οι παρανομίες. Ο ένας κατηγορείται για χρήματα που στερεί από μια ομάδα, με παράνομα και χωρίς άδεια «μανατζεριλίκια» και ο άλλος κατηγορείται, γιατί δεν έχει το δικαίωμα να βοηθήσει… με τα δικά του τα λεφτά κάποιον.

Καλώ την διοίκηση του Α.Ο Σύρου, ή να διαψεύσει το γεγονός, η να επιβραβεύσει τον Δημοσιογράφο που εξυπηρέτησε  την ομάδα τους,  με ανταμοιβή όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Μήπως και μάθουμε τελικά ποιος είναι…. Αν δεν διαψεύσει το γεγονός, σημαίνει ότι ισχύει. Αν ισχύει λοιπόν η εξυπηρέτηση και δεν ανταμειφθεί ο Δημοσιογράφος (όποιος και αν είναι), τότε θα μιλάμε για την πιο αχάριστη διοίκηση ομάδας που υπάρχει στις Κυκλάδες.

Επίσης ευχαριστώ θερμά την ιστοσελίδα που ανακάλυψε αυτή την είδηση και αποκατέστησε το όνομα των Δημοσιογράφων. Θα ήταν άδικο να την πληρώσουμε όλοι. Δεν ειρωνεύομαι… δεν προσβάλω. Ειλικρινά το λέω.

Αυτά για την φετινή σεζόν. Η αγωνιστική δραστηριότητα όλων των πρωταθλημάτων ολοκληρώθηκε και πλέον ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλει  Ιουνίου, όπου θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε. Χαίρομαι αφάνταστα που είμαι μέλος της ομάδας του SPORTCYCLADES24.GR, που με τα σωστά, αλλά και τα λάθη μας, έχουμε αποδείξει τουλάχιστον πως έχουμε ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Είναι δύσκολο να δείτε στην σελίδα μας, την μια εβδομάδα… «Θεός ο Φώσκολος» και την άλλη «ο ψευτοπαράγοντας με τους υψωμένους γιακάδες και τα πούρα». Είναι δύσκολο να δείτε …«κορυφαίος ο Ραμπαβίλας» και την επόμενη εβδομάδα «παίκτης μάνατζερ».. επειδή τόλμησαν να δώσουν συνέντευξη αλλού. Συνεχίζουμε με τα σωστά και τα  λάθη μας, αλλά με βασικό γνώμονα οι απόψεις μας να μην  περιστρέφονται ανάλογα με το που φυσάει ο «αέρας». Γιατί και ο «αέρας» αλλάζει απόψεις..

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και στο  καλό μου «φιλαράκι»… καλές «βουτιές».

Σχετικά με SC24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Αποκαλυπτήρια για τις γυναίκες της Θύελλας Καμαρίου (Φωτο)

Αποκαλυπτήρια για τις γυναίκες της Θύελλας Καμαρίου (Φωτο)… Ο πρώτος αγώνας για το γυναικείο τμήμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares