Γ ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Γ΄ Εθνική- «δεν βγαίνουν» οι όμιλοι

Γ΄ Εθνική- «δεν βγαίνουν» οι όμιλοι

 

Κύμα παραιτήσεων – Το πολύ με 12 ομάδες οι όμιλοι
Σε παιδικό……. πρωτάθλημα τείνει να μετατραπεί το προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 8 ομίλων, αφού, πλέον μετά τις δηλώσεις συμμετοχών που ολοκληρώθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι 8 ομίλοι δεν μπορούν να έχουν περισσότερες από 12 ομάδες!!
 Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής θα παίξουν…. δεν θα παίξουν 22 παιχνίδια..

 Μιλάμε για παρωδία, για σχεδιασμό του ποδαριού από τους προηγούμενους επιτελείς της ΕΠΟ, που από 4 ομίλους με 64 ομάδες, μετέτρεψαν την κατηγορία σε 8 Ομίλους των 112 ομάδων, ωστόσο οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι περισσότερες από 15,  και τινάζουν τον σχεδιασμό στον αέρα.
Ούτε  ο ελιγμός της ΕΠΟ, με την αντικατάσταση των Πρωταθλητριών ομάδων που δεν θέλουν να παίξουν από τις δευτεραθλήτριες η και τις τριταθλήτριες των ενώσεων φέρνει αποτέλεσμα, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
 Έτσι πρόχειρα να σημειώσουμε ότι πέραν των ομάδων  που γεωγραφικά ανήκουν στον Βορρά,  δεν δήλωσαν συμμετοχή η Σύρος, ο Κανάρης Χίου, ο Πυθαγόρας Σάμου, η Καλλονή, τα Χανιά και ο Πανελευσινιακός…
Μπάχαλο και με το Κύπελλο!!
 Παρόμοια κατάσταση  και στο Κύπελλο, όπου η Ομοσπονδία κατάργησε το Κύπελλο Γ΄ Εθνικής, υποχρεώνει τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής να λάβουν μέρος στα Κύπελλα των ενώσεων τους, απόφαση που πάρθηκε μέσα στον Αύγουστο και το ευτράπελο της ιστορίας, είναι ότι υπήρξαν ενώσεις που κυκλοφόρησαν προκηρύξεις Κυπέλλου, έκαναν κλήρωση των αγώνων, χωρίς να έχουν συμπεριλάβει τις ομάδες του που παίζουν Γ΄ Εθνική, και αναγκάζονται να τα ξανακάνουν από την αρχή.. 
 Κυριολεκτικά ένα μπάχαλο, μια κατάσταση τραγελαφική…..

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close