Στίβος

Η απίστευτη εξέλιξη του Βλαντιμίρ Ναουμένκο

Η απίστευτη εξέλιξη του Βλαντιμίρ Ναουμένκο

(Βλαντιμίρ Ναουμένκο)

Αγγιξε το μετάλλιο αλλά το έχασε για λίγα εκατοστά ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο, ο ρίπτης του Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος σημείωσε μεγάλη πρόοδο μέσα σε…….

μια μόνο χρονιά.

Από τα 10.50 που έριχνε στη σφαίρα το 2016 ο Βλαντιμίρ ξεπέρασε τα 13.80 φέτος σε επίσημους αγώνες – στην προπόνηση έχει ξεπεράσει και τα 14.00 μέτρα – και βρέθηκε στην ελίτ των καλύτερων παμπαίδων Α΄ στο αγώνισμα.

Η σημαντική βελτίωση του οφείλεται στον προπονητή του Γιώργο Αντωνίου, τον ρίπτη του Πανελληνίου ΓΣ ο οποίος διορίστηκε ως λιμενικός στη Μύκονο και βοηθά αφιλοκερδώς το τμήμα στίβου.

Ο Γιώργος έχει δημιουργήσει τμήμα ρίψεων με αθλητές του συλλόγου και εκτός από τον Βλαντιμίρ στο τμήμα υπάρχουν οι Μαρίνα Ζουγανέλη (μεγάλη βελτίωση στο ακόντιο, αλλά δεν ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν), η Γαβριέλα Βίδη (θεωρείται οτι έχει προσόντα δισκοβόλου), η Φλώρα Βλασσοπούλου (έκανε ατομικό ρεκόρ στη σφαίρα κατά 3 μέτρα) και η Αγγελική Σούλα (με προσόντα για καλή σφυροβολία). Σύντομα ο Γιώργος σε συνεργασία με τον ΑΟΜυκόνου θα δημιουργήσει τμήμα ρίψεων και για ενηλίκους ενώ η αίθουσα βαρών που ετοιμάζεται στο σύλλογο θα βοηθήσει στην αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών

Ο Βλαντιμίρ δοκίμασε και το δίσκο, με ελάχιστες προπονήσεις στη Νάξο, καθώς στη Μύκονο δεν υπάρχει βαλβίδα δισκοβολίας ξεπέρασε το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και έτσι πήρε μέρος και στα δύο ριπτικά αγωνίσματα.

Οι ειδικοί που είδαν τον πανύψηλο αθλητή μας στο πρωτάθλημα εξέφρασαν την άποψη ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που αν γυμναστεί με θέρμη τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες και θα βρίσκεται στο βάθρο των νικητών.

Newsroom, mykonosticker.com

 

Tags

Αντώνης Σολάρης

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close