Δευτέρα, 22 Ιανουάριος, 2018
Αρχική / Στίβος / Η Μήλος στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Μήλος στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Μήλος στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Για αλλη μια χρονιά η Μήλος συμμετείχε με μεγάλο αριθμό δρομέων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μήλιοι αθλητές στίβου και φίλοι του Αθλητισμοού του νησιού μας έτρεξαν για να χαρούν στα 5000μ στα 10000μ αλλά και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου.

Όλοι χάρηκαν την διαδρομή και την ιδιαίτερη χαρά του τερματισμού που μόνο το καλιμάρμαρο προσφέρει.


Απο τους συμμετέχοντες του νησιού μας πρέπει να σταθούμε στην σημαντική διάκριση της 12χρονης Κέλλυ Λιβανίου που κατετάγη 1η στα 5000μ στην κατηγοράα μέχρι 15 ετών με τον εντυπωσιακό χρόνο για την ηλικία της 21,27 . Η 12χρονη Κέλλυ στον πρώτο σημαντικό αγώνα που συμμετείχε κατόρθωσε επίσης να καταταγεί στην 23 θέση μεταξυ 3827 κατηγορίας γυναικών που τερμάτισαν στο αγώνισμα. Όλοι οι ειδικοί εκφράσθηκαν με τα καλύτερα για τις σπουδαίες προδιαγραφές της μικρής μας αθλήτριας.
Σπουδαία επιτυχία και για τον 15χρονο Μάνο Καβαλιέρο που πέτυχε τον στόχο του να καταγεί στην πρώτη 100ντάδα στην κατηγορία Ανδρών. Ο Μάνος με χρόνο 20,50 στα 5000 μ τερμάτισε στην 77η θεση μεταξύ 3084 Ανδρών και 26ος στην κατηγορία του.(μεχρι 18 ετών).

 

Σχετικά με SPORTCYCLADES24

Το sportcyclades24 αποτελείται από μια Κυκλαδίτικη παρέα δημοσιογράφων με στόχο να προβάλλει τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς εξαρτήσεις και παρεμβάσεις από τρίτους, που πολλές φορές προκαλούν την αλλοίωση της πραγματικής είδησης. Αλλάζουμε την αθλητική δημοσιογραφία, δίνουμε την "μπάλα" στις ομάδες και στους αληθινούς πρωταγωνιστές.

Check Also

Ανακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών για το 2018

Ανακοινώθηκαν οι επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών για το 2018 Πριν από λίγο, ανακοινώθηκαν από τη Γενική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares